Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak egy egy éjszakás kaland után?
Az éjjel megtörtént első egy éjszakás együttlétem. Reggel 6 óra fele megébredtem, szétnéztem, felöltöztem és eljöttem. Szó nélkül. Csak egy puszit nyomtam az arcára és betakartam. Csak a nevét tudom, és most már a címét.
Most zavar, hogy így elszöktem. Visszamenjek hozzá?
Ilyen esetekben meg kell várni amíg a partner is felébred és szépen elköszönni? Vagy jól csináltam, hogy eljöttem?
20/F
Most mit kellett volna tenned? Megvárni még felébred, közösen reggelizni és meghallgatni a mondani valóját? Mert ez már olyan lenne, mint egy kapcsolat. Megvolt a lényeg, eljöttél, ennyi.
Ezért nevezik egyéjszakásnak.
Ha megtetszett az ideiglenes szexuális partnered, akkor keresd fel újra.
Ha nem, csináld azt, amit a new york-i emberek csinálnak, amiután megbánnak valamit.
Vedd le a cipődet és zoknidat, majd sétálj haza. Ezt nevezik "Walk of Shame"-nek, amely magyarra fordítva "szégyenséta".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!