Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/hölgyek! Tegyük fel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/hölgyek! Tegyük fel, hogy megtaláltátok életetek szerelmét, teljesen megvagytok győződve arról, hogy egymásnak teremtett titeket az ég; szerintetek szép lenne/jól esne a következő mondat egy romantikus estén a fiútól/férfitől?

Figyelt kérdés

Azt is tegyük fel, hogy a fiú/férfi annyira szerencsés, hogy neki ez a kapcsolat az első, viszont úgy néz ki, hogy az utólsó, mert nagy szerelemről van szó.

Szóval, a helyszín egy szép lágy, tavaszi est, fúj a szellő, símogatja a bőrötöket és finom tavaszi, esti illat van és vibrál a két fél közt a levegő, csillognak a szemeik az esti fényekben. Hogy ez most ez egy romantikus étteremben, vagy mondjuk a városliget egyik szép pontján van, az mindegy, az érzés a fontos most és az, hogy egymásra figyelnek. Remélem, sikerült leírni, átadni valahogy ezt a romantikus, szerelmes érzést.

És akkor a lényeg, hogy ez a mondat milyen volna?

Fiú/férfi: Te vagy életem legszebb/legértékesebb ajándéka, mindigis vigyázni fogok rád, remélem sose veszítelek el! Nagyon szeretlek!

2013. jan. 1. 16:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nekem tetszett, amikor ilyesmit mondtak nekem, a te szövegeddel nekem az a bajom, hogy "remélem", mert ezt nem remélni kell, hanem eldönteni, és tenni érte. De lehet, hogy a te szíved hölgye ezt a szót is imádni fogja benne :)
2013. jan. 1. 17:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Totál jól esne, nem is értem ez kérdéses?
2013. jan. 1. 20:19
 13/14 anonim válasza:
Nem értem ezeket a pesszimista hozzászólásokat. Másfél éve vagyok együtt a barátommal, és szoktam tőle ilyeneket hallani, és nagyon nagyon jól esik. Többek között hasonló szöveggel kérte is meg a kezemet kb. 1 hónapja. Az hülyeség, hogy nem szeretem a romantikát, meg bla, bla, bla. Ha tényleg szereted az illetőt, akkor minden vágyad az, hogy ilyesmiket mondjon neked. Ha meg valakinek ez nem jönne be, akkor ott sztem az érzésekkel sincs minden rendben. (21/N)
2013. jan. 15. 02:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi azon a pesszimista ha valaki nem szereti a romantikát? Minden ember másmilyen. És nem, van aki akkor sem fogja szeretni ha élete szerelmét megtalálta. A szeretetet minden ember máshogy fejezi ki. Az élet nem egy klisés film ahol mindenki ugyanúgy térde állva, rózsaszirmok között ájul el a szerelemtől. A világ ennél sokkal változatosabb.
2013. jan. 15. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!