Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a lányok/nők a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a lányok/nők a sátá álltal teremtett lények akik tönkre teszik a férfiak szívés és elraadva a lelküket a pokolba viszik őket?

Figyelt kérdés

Na de most tényleg, a lány akit megismertem tudta, milyen gyerekkorom volt, tudta mennyire kivoltam akkortiban miket éltem ár, erre összetörte a szívem és padlóra küldött. Hogy leheték túl ezen ?

Nem vágyom semmi másra csak egy sátáni gonosz ószemély hozzú percekig tartó ölelésére, az segítene a hangulatomon cserébe vihetitek a lelkem a pokolba asszonyok.

2014. dec. 23. 14:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Irány a pszichológus.
2014. dec. 23. 14:24
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
A Sátán csak hasznos dolgokat teremtett,így a pinát a Sátán rakta rá,isten elkúrt teremtményére :D:D
 13/23 anonim ***** válasza:
pszichológushoz*
 14/23 A kérdező kommentje:
Most látom csak mennyi hiba van a szövegembe, lehet azért mert nem tudok már semmire se figyelni.
2014. dec. 23. 14:25
 15/23 A kérdező kommentje:
Komolyra fordítva a szót, hogy tegyem túl magam azon, hogy utál az a személy akit én szeretek. bármennyire is hihetetlen kedves voltam vele mindig próbáltam kedveskedni neki, elmondani, hogy fontos nekem erre le sem szar engem, kidobott mint a macskét szokás.
2014. dec. 23. 14:28
 16/23 anonim ***** válasza:

hüüüü, pedig te mondtad is neki hogy szereted, ezek után nem tudom hogy volt képes ilyesmire,,, ez hallatlan, még precedens se volt ilyesmire ...

de most komolyan kérdező... remélem azért vágod, hogy ez baromira nem extra dolog amit itt írsz

2014. dec. 23. 14:37
 17/23 A kérdező kommentje:
Próbálom poénosan felfogni csak mégis rossz ez az egész.
2014. dec. 23. 14:40
 18/23 anonim ***** válasza:

Hm... tehat ha rodsz gyerekkorod volt, akkor egy lany nem tehet olyat ami faj neked? Szerintem Te osszekevered a baratnot a nagymamaval!

gondolj arra, hogy ha jol erezte voona magat veled, nem tor ossze!

nem satani es meg csak nem is gonosz...mugyanolyan ember kint te! Boldog parkapcsolatotmkeres, es ha nem talalja meg akkor lep tovabb... igazabol ha egeszseges lennel te is ezt tetted volna, de miutan ttarsfuggo vagy, egy oszverhez is vonzodnal, ha az kedvesennezne rad...

igazabol nem is azt a lanyt szereted, cssk a rola alkotott illuzioidat... valld be, fantazialsz rola, hogy kedves hozzad, nem? Na, tr ebbe a fantaziakepbe vagy meg szerelmes, nem az igazi lanyba!

2014. dec. 23. 14:44
 19/23 anonim ***** válasza:
úristen.. tévedtem.. nem a lány a gondolatolvasó... hanem,, AZ UTOLSÓ :O
2014. dec. 23. 14:51
 20/23 A kérdező kommentje:
nem vagyok társfüggű, alapból ő erölködött hogy beszélgessünk én nem is akartam megismerni.
2014. dec. 23. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!