Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a lányok/nők a sátá álltal teremtett lények akik tönkre teszik a férfiak szívés és elraadva a lelküket a pokolba viszik őket?
Figyelt kérdés
Na de most tényleg, a lány akit megismertem tudta, milyen gyerekkorom volt, tudta mennyire kivoltam akkortiban miket éltem ár, erre összetörte a szívem és padlóra küldött. Hogy leheték túl ezen ?
Nem vágyom semmi másra csak egy sátáni gonosz ószemély hozzú percekig tartó ölelésére, az segítene a hangulatomon cserébe vihetitek a lelkem a pokolba asszonyok.
2014. dec. 23. 14:19
1/23 anonim válasza:
Jó. Az a lényeg, nem vagy szociopata.
2/23 anonim válasza:
szerintem a helyesírási szótár is az ördögeid közé tartozhat.
4/23 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesítási hibákért, tudok helyesen írni csak a billentyűzetem nem a legjobb, megviselt szegény és sokszor nem érzékel ezt azt.
2014. dec. 23. 14:22
5/23 anonim válasza:
Primitív egy kérdés.... ennyire leáltalánosítani egy csalódás miatt..
A férfiak és a nők között is vannak szemét,hulladék alakok.
A világ már csak ilyen te kifogtál egyet.
7/23 anonim válasza:
Ezekszerint a Sátán egy férfi... Most már ezt is tudjuk. Ügyes fiú!
8/23 anonim válasza:
juuuuuuj!! füüüüüü,, ez a csaj minimum gondolat olvasó, de valószínűleg maga a sátán fő sötét-mágusa!!
ilyet tudni, meg még össze is törte a szíved !!! :O hogy lehet ilyenekre képes EGY EMBER!!?? hát sehogy! ő nem az!!
9/23 anonim válasza:
Javaslom a Tankcsapdától az Üdvözöl a Pokol-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!