Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nekem teremtett személy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nekem teremtett személy rákos lett. Hogy vészeljem át?

Figyelt kérdés
10 éves korunk óta együtt vagyunk, mindenhova kézen fogva és ölelkezve járunk, már azóta. NEm telt el egy nap, hogy ne találkoztunk volna. Most terhes vagyok az első gyerekünkkel és most lett rákos.. NEm sok esélye van azt mondták.. Tényleg állandóan együtt vagyunk, szinte sosem veszekszünk és nem megyünk sehova, csak itt vagyunk bent és éljük az életünket. Egy helyen is dolgozunk, ott is mindig együtt vagyunk, sehova nem utazunk a másik nélkül.. Mit csináljak??? 24/N

2013. dec. 12. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Állj mellette, és tegyél meg mindent, ami boldoggá teszi.
2013. dec. 12. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom. Nem szabad soha feladni a reményt! Ne engedd,hogy elhagyja magát! Nagyon nehéz lesz számodra ez az időszak,főleg,hogy terhes is vagy! Meg azért is mert ennyire össze vagytok nőve. Kellene neked is egy barátnő akinek ki tudod néha sírni magad!

Sok erőt kívánok!

2013. dec. 12. 15:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is nagyon sajnállak... töltsetek együtt minél több időt!!

Tudod, a szeretetnek és a szerelemnek gyógyító ereje van!

2013. dec. 12. 15:37
 4/7 GentLnazi ***** válasza:

Hol is van ilyenkor az igazság ? Nos ez egy elég kellemetlen helyzet,próbáljatok meg minden lehetséges gyógymódot és rúgás gondoljátok rá,hogy biztos meghal ,ő se...

És NE reménykedhetek az csak több fájdalmat okoz,döntsétek el,hogy megpróbáljalegyőzni és teygetek érte .

Egyébként milyen típusú daganat?áttétes már?

2013. dec. 12. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Szeresd, kényeztesd mást nem tudsz érte tenni. Érezze, hogy szereted, mosolyogj sokat, hogy ne gondoljon egyfolytában arra, hogy meg fog halni. Tervezgessetek, beszéljétek meg, a gyerek jövőjét is, hogy úgy menjen el, hogy mindent meg tett.
2013. dec. 12. 16:11
 6/7 anonim ***** válasza:

:( Nagyon sajnállak. Milyen rák?

Mert nekem keresztapámnak szívbetegsége volt, többször is újraélesztették, félévet töltött az intenzívem...már ideges voltam mindig, amikor megcsörrent a telefon, azt hittük, nincs esély...erre hosszú idő után megtudtuk, hogy van szív, és azóta is működik. :)

Akkor ő volt a rekorder, aki a legtöbb időt gépen töltötte.

Szurkolok neked azért, hátha van még remény.

18/L

2013. dec. 12. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Töltsetek együtt annyi időt amennyit csak lehet. Támogasd, segítsd. És ne adjátok fel a reményt. Kérjétek ki más orvos véleményét is. Kezelés...gyógyszerek...bármi...ami segíthet.
2013. dec. 12. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!