Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenkinek teremtett az Úr vkit maga mellé? Aki a te másik feled.
Úgy értem,hogy egy szép,helyes,csinos,megértő,együttérző sorolhatnám tulajdonságú párt.
Olyan ne válaszoljon,aki azt mondja,hogy nincs Isten és pont...hasonló válaszokat kerüljük.
Köszönöm :D
Szerintem van mindenkinek.
Az más kérdés, hogy megtalálja-e (:
nem mert férfiból sokkal kevesebb van több tízezerrel szóval LEHETETLEN
19/L
Szerintem véletlenek léteznek.De szerintem a párodat TE,és CSAKIS TE kell,hogy megtaláld,nem pedig Isten.Mindenki a saját döntéseitől,tetteitől függ...
De tudok erre egy jó ellenszlogent:
"Minden meg van írva.Tehát ha valmi rosszat csinálok,akkor az nem az én hibám,hanem a sors fintora:)"
Ha pedig Isten valóban van,és létezik és sötöbö,sötöbö,sötöbö,akkor szerintem melléd sodor valakit...csak te lehet,hogy észre sem veszed...Meg kell adni az esélyt annak,aki tetszik szerintem!!!:)És tessék leszavazni,ez csak egy vélemény volt...:)
Eyho
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!