Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért rib@ncoz le itt mindenki egy csomó lányt az oldalon?
60%
Hehe én nem vagyok ribi, mert én nem szopok le senkit:)
Nincs az az Isten:)
A pasik is ribik:)
Ők sem élnek szent életet.
tegnap 18:24 -nek igazat adok részben.
Vannak rib ancok, de minden kicsit merészebb életrevaló nőt bunkó módon leribancozni és ítélkezni fölöttük, az fas zság!!!
A pénzért szolgáltató nőket sem lehetne egyértelműen megvetni, mert ha te inkább azt választanád hogy a sze mét férjed lelépése után egyedül nevelt három gyerekedet éhezteted, minthogy szobára menj, vagy az útszélére, akkor te inkább megvetendő lennél, mint az a nő aki rákényszerülve kur válkodik. Persze könnyebb egy jó vacsi után a laptop mögül osztani az észt!
tegnap 22:21 A te írásod eléggé zagyva. Mit is akartál írni?
ma 17:53 Neked is hazudtak kiskorodban! Az orális szextől senki sem lett még rib anc és nem is lesz az!
Használd a fejed, azért van!
Ahhh,de jóllaktam :$ de finom volt ez a bableves, harcsapaprikás savanewsággal és somlói :$ Na de már itt is vagyok, várt engem az én gyönyörűséges laptopom!
No, hol is tartottam? Ja igen...ribncribncribnc!!!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!