Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért pártolják a tizenévesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért pártolják a tizenévesek ennyire az abortszt?

Figyelt kérdés

Nem tudom elhinni...

A tinik nincsenek tisztában azzal, hogyha valaki abortál egy magzatot,

annak lehet, hogy soha többet nem lehet gyermeke?

És egyáltalán hogy lehet azzal a gondolattal együttélni, hogy már

átesett valaki egy abortuszon?

Egy két idézet az Alfaszövetség honlapjáról:

"..az emberi élet a fogamzással kezdődik, s a legális terhesség-megszakítás súlyosan veszélyezteti a nő és jövendő magzata egészségét"

"Hogyan lehet, hogy a népesedési végveszélyben lévő Magyarország - s ma már Európa is - állami engedéllyel, egy állami szervezetrendszer keretében tömegével pusztítja jövendő állampolgárait?"

"...jutányos áron elpusztítja a család jövendő gyermekét?"

"Az abortusz esetében azonban nem személytelen kockázatról, hanem előre meghatározott egyedi élet szándékos kioltásáról van szó..."

"fogamzásgátlás hibáiból eredő "baleseteket""-az emberi élet baleset???

2010. jan. 29. 16:59
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
56%

Tökéletesen egyet értek az előttem szólóval, egy dologba javítanék bele:

A 72 órás nagyon kicsi estben abortusz, ugyanis csak akkor számít annak, ha pontosan a peteérés előtt vagy akkor történt az aktus és egyesül a két sejt. Erre pedig nagyon minimális az esély, sőt még így se mondható igazi abortusznak, hiszen nem tapadt még meg az egyesült sejt.

Ezért kell bevenni 3 nap után, mert ha már megtapad meg minden, akkor már hiába.

Pl. nálunk is történt már gumiszakadás, másnap vettem be 72 órásat. De nekem a menstruáció 5. napján volt az eset, tehát nagyon-nagyon pici rá az esély, hogy éppen akkor lett volna peteérésem.

2010. jan. 30. 13:26
 42/57 anonim ***** válasza:
*3 napon belül
2010. jan. 30. 13:27
 43/57 anonim válasza:
83%

Miért itt ,,vezekelsz" kedves kérdező?Ha nem tetszik az abortusz menj és csatlakozz egy abortusz ellenes klubhoz, vagy tudom is én..mindenkinek más-és más a véleménye erről,az meg hogy jöttél ezzel az Angelina Jolie-s,meg Sarah Jessica Parkeres dumával kivágta nálam a biztosítékot...Ők világsztárok nem kevés gázsival és egyik sem tínédzser..Ez meg itt Magyarország egy nem épp lehetőségekkel teli világ..

Nem hiszem hogy te egyedül meg tudod állítani az abortuszokat..és nem is hiszem ,h ez bárkinek is jó lenne,ha betiltanák.Nem vol soasem abortuszom, mindig felelősségteljesen gondolkodtam..de nem vetem el azokat az embereket,akik hibáztak.

22/L

2010. jan. 30. 14:39
 44/57 anonim ***** válasza:
65%
kedves kérdező, te bolond vagy??? nagyon felhúztál, ahogy végigolvastam a kérdésedet! te is biztos vmi vallásos hülye vagy, aki nyomatja a sódert amit a fejtágításon a fejedbe ültettek. 16 évesen senki ne szüljön gyereket!!!!!! abban a korban nem az a fontos, hanem az hogy megalapozza a jövőjét tanulással! kik tartanák fönt azt a gyereket? a szülők! ennek van értelme? nincs! igenis a karrier a mai világban sokkal fontosabb mint csinálni 1 raklapnyi gyereket, mert meg kell élni vmiből, és majd csak utána jöhetnek a gyerekek, ha tisztességgel fel tudjuk nevelni őket, úgy hogy megvan mindenük. mi az h nem kell új ruhákat venni??? te nem vagy ép! járassam a gyerekemet mások által levetett cuccokban csak mert nem a megfelelő időben született, míg ha vártam volna 10 évet lennék olyan anyagi helyzetben hogy normális ruhákat vehessek neki és ne kelljen a szervezetekhez járni segélyért. nevetséges! igenis baleset, mert valószínűleg aki úgy esik teherbe h nem tervezte be, magyarul elszakad a gumi, nem hat a gyógyszer vagy nincs időben megszakítva az aktus, az baleset. azt igenis el kell vetetni!
2010. jan. 31. 23:08
 45/57 anonim ***** válasza:
78%

"2. simán lehet karriert csinálni gyerekek mellett, nézd meg pl. Angelina Jolie-t vagy Sarh Jessica Parkert vagy Britney Spears-t. Ha pedig valaki 16 évesen szül, akkor 26 évesen elkezdhtei már építgetni a karrierjét, hiszen akkor már a gyermek 10 éves lesz "

Szeretnék gratulálni te idióta!

Ha lenne több millió dollárom, több villám egy horda babysitterem akkor már 5 éve sorozatban gyártanám a porontyokat.

Na ez aztán hasonlat volt.

De vajon a Horváth Mariska a málnaválogató szalag mellől vajon miért nem vállalja a hétvégi bálban bekapott magzatot?

MErt talán egymaga is nyomorog?

Te idióta te!

Hülye fajvédő haragoszöld.... Istenem haljanak már meg ezek a hülyék!!!

4. 16 évesen miért kell szexelni?

Miért kell ilyen hülyeségeket kérdezni?

5. miért nem használnak gumit a tizenévesek?

Miért nem tartanak nekik IDŐBEN 10-12 éves kor szakszerű, normális felvilágosító órát? Ha köztudott, hogy a tiniknek ciki gumit venni miért nincsenek az utcán óvszerautomaták ahol nem kell 14-15 évesen a pénztárosnéni előtt pironkodniuk? Helyette inkább nem vesz és felcsinálja a csajt jól!

Barom!!!!

2010. jan. 31. 23:09
 46/57 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek:

Bvzi e vagy?

2010. jan. 31. 23:11
 47/57 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom elhinni..

Hogy miért pártolják ? Nemtudom. Azt sem tudom melyik xarabb, az hgy van 1 16 éves anyád de élsz (általában valamelyik szegényebb negyedben,tanulatlan emberek között) vagy az h "megölnek" még születésed előtt. Szerintem akik tizenévesen teherbe esnek azoknak van még 100 másik problémájuk és nem akarnak még 1-et.. teljesen meg tudom őket érteni. Amúgy a kedves kérdező vallásos-e?

2010. jan. 31. 23:36
 48/57 anonim ***** válasza:
70%

ja amúgy "2. simán lehet karriert csinálni gyerekek mellett, nézd meg pl. Angelina Jolie-t vagy Sarh Jessica Parkert vagy Britney Spears-t. Ha pedig valaki 16 évesen szül, akkor 26 évesen elkezdhtei már építgetni a karrierjét, hiszen akkor már a gyermek 10 éves lesz "

igen, amerikában ..... ott jóval jobbban élnek az emberek, simán el tudom képzelni h a gazdak apucika eltartja a gyereke lányát.. Mo-n ez nem működne ...

2010. jan. 31. 23:39
 49/57 anonim ***** válasza:
70%

Britney... Britney nem volt tini ammikor teherbe esett. Már több éve befutott énekesnő volt, amikor lett egy gyereke. Asszem igazán volt pénze rá.

A többieknél hasonló helyzet áll fent.

Ez olyan mint, hogy én 18 éves vagyok most. Ha elvégzem az egyetemet, és lesz állásom, pénzem, akkor utána becsúszhat, nem fogok parázni. De amíg nem, azért elég bajban lennék. Hol akarsz te karriert egy érettségivel? Vagy 16 éves lányok esetében:érettségi nélkül

Lehet, hogy britney se lett volna ilyen bevállalós 15 évesen.

2010. jan. 31. 23:46
 50/57 anonim ***** válasza:
78%

Nem tudom, mit értessz, kedves kérdező, a "pártolják" alatt. Hogy sokan élnek vele, vagy mint ideológiát támogatják?

Mert: aki abortusz-ellenes, az mindenkinek bele akar szólni az életébe. Hogy márpedig megszülöd a gyereket, nincs mese.

Aki abortusz-párti, az azt mondja: megtartod vagy elveteted, nekem mindegy, te dolgod.

És milyen irónikus, hogy ha most rávennél valakit arra, hogy tartsa meg a gyerekét, és az a gyerek lány lenne, 16 év múlva őt is ugyanúgy megfosztanád a saját testéhez való jogától.

Nem vagyok anya, abortuszom sem volt, de értékelem annyira az emberi életet, hogy felkészülök a fogadására szellemileg, anyagilag, ahogy csak lehet. Nem pedig beleszülöm a sz*rba, aztán lesz, ami lesz.

2010. febr. 1. 00:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!