Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg a sok okos, hogy azok a tizenévesek, akik ki akarják próbálni a szexet azonos neművel, még nem homoszexuálisok?
Az a homoszexuális, aki életvitelszerűen, kizárólag azonos neművel szexel. Még csak biszexek sem, mert ahhoz is rendszeres szexuális kapcsolat kell mindkét nemmel, nem egyszeri kipróbálás.
Akinek nem lenne világos: nem védem a homoszexualitást, és nem mondtam róla semmilyen véleményt!
Én totál biszex vok de még nekem is furcsa amit írtál. Ha a homokos aki csak azonos neművel szexel, a biszex rendszeresen mindkettővel, akkor a heteró csakis ellentétes neművel szexel.
Akkor aki kipróbálja, az mégis mi? Ufó?
nem homokos, csak HAJLAMAIK vannak.
szted egy 100%osan hetero beállítottságú férfi (hajlamok nélkül) érdekeli-e h milyen egy pasival? egy 100% hetero pasi ettől UNDORODIK és nem érdeklődik iránta.
15:42
jogos! ott egy pont :)
akkor mondjuk úgy, még nem alakult ki a nemi identitása
hát azérttt én is kipróbáltam már azonossal, de azóta pfff sohatöbbé. és nem, aki kipróbálja, az nem teljesen hetero.
DE: a hetero fogalomba is több minden beletartozik. pl egy csók még simán belefér sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!