Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért pártolják a tizenévesek ennyire az abortszt?
Nem tudom elhinni...
A tinik nincsenek tisztában azzal, hogyha valaki abortál egy magzatot,
annak lehet, hogy soha többet nem lehet gyermeke?
És egyáltalán hogy lehet azzal a gondolattal együttélni, hogy már
átesett valaki egy abortuszon?
Egy két idézet az Alfaszövetség honlapjáról:
"..az emberi élet a fogamzással kezdődik, s a legális terhesség-megszakítás súlyosan veszélyezteti a nő és jövendő magzata egészségét"
"Hogyan lehet, hogy a népesedési végveszélyben lévő Magyarország - s ma már Európa is - állami engedéllyel, egy állami szervezetrendszer keretében tömegével pusztítja jövendő állampolgárait?"
"...jutányos áron elpusztítja a család jövendő gyermekét?"
"Az abortusz esetében azonban nem személytelen kockázatról, hanem előre meghatározott egyedi élet szándékos kioltásáról van szó..."
"fogamzásgátlás hibáiból eredő "baleseteket""-az emberi élet baleset???
Kérdező:
Ha már ennyire életek fontosságánál tartunk:
Szerinted melyik a fontosabb? Egy 15-16 éves GYEREK élete, vagy egy 16 sejtből álló valaminek az élete?
Mert aki ilyen fiatalon gyereket szül annak tropára megy az élete, kihagyja az iskolát, a fiatalkorát, nem lesz rendes állása (megnéznélek te hogy építgetsz karriert 26 évseen...).
Az meg, amit arról írsz, hogy majd a szeretetszolgálat felneveli non-szensz. Gondolom nincs gyereked, mert akkor tudnád, hogy a normális szülő a gyerekének a lehető legtöbbet akarja adni - nem annyit, hogy ne dögöljön éhen és legyne egy lyukas zoknija. Egy gyerek felnevelése egyrészt sok költség, másrész FELELŐSSÉG. Miért várod el egy OLYAN FELELŐTLEN GYEREKTŐL, aki még védekezni sem voltk épes, hogy 9 hónap alatt úgy megkomolyodik, hogy felneveli a gyerekét tisztességben.
A legtöbb esetben tehát nemcsak a fiatal anyukának meg tropára az élete, hanem a kisbabának is már el lesz cseszve a kezdetektől...
De ez így erkölcsileg f@sza lenne nemdebár?
És akkor mi van, ha megszakad egy élet, ami pár sejtből áll? Tudod, nap mint nap szakadnak meg apró egysejtűk, és sejttelepek életei...
Élet, élet, de nem emberi, hanem pár sejtből álló sejttelepi élet. Gondolj erre, amikor legközelebb fertőtlenítesz, mert akkor is hasonló dolgot teszel, mint az abortusznál...
Én az Igazi-hoz kötném az első szex időpontját, az igazi pedig általában meg is kéri a kezed, és ő lesz a férjed.
Mi értelme van olyannak odaadni a testünket, aki után még lesz 10-20 pasink?-na ez már egy másik kérdés, persze erre is válaszolhattok.
Ma egyébként az a lényeg, akkor menő valaki, ha minél több kapcsolata volt? ezt komolyan kérdezem. Én sajna már nem vagyok tini, nem tudom a mai világban mi a módi.
Hogy melyik a fontosabb? Egy 16 éves élet, vagy egy pár napja tartó élet? Erre nincs olyan válasz, hogy ez vagy az fontosabb. Egyenrangúak!
Több barátnőm is van, akit 16 évesen szült az anyukája, és tök jó fej csajok lettek, semmi negatív hatása nem volt az anyuka 16 éves korának. Páran már anyukák is közülük:)
A kérdező nem erkölcsös, hanem simán hüŁye.
Kb olyan nézeteket oszt, mint valami elfajzott keresztény szekta (mondcsak, van halacska az autódon???).
Gondolom aki nem szűzen megy férjhez azt mágján égené vagy valami hasonló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!