Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor most szép vagyok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most szép vagyok vagy ronda? (Kép)

Figyelt kérdés

Mielőtt még jönnének az egónövelős kommentek: Nem, nem azért írtam ki!:)

Egyszerűen csak kíváncsi vagyok mások véleményére, mivel elég vegyes visszajelzéseket szoktam kapni és már teljesen összezavarodtam...szóval jöhet hideg meleg:) nyugi nem fogok besértődni a negatív kommentekre, és nem fogom azt csinálni hogy csak a pozitív (ha lesz olyan) válaszokra reagálok:). Na de nem kell a rizsa itt a kép:

[link]

Tudom nagyon rossz minőségű a kép de csak telefonnal tudtam csinálni:/

2014. nov. 8. 18:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 A kérdező kommentje:

#58: Igen amikor ezt a kérdést kiírtam, szerintem egy sültkrumplinak is több önbizalma volt, mint nekem (igen, ez meg is látszott rajtam), mivel sajnos olyan társaságban voltam, akik teljesen lehúztak, mindig csak negatív véleménnyel voltak rólam és mindenért engem okoltak (nem is tudom miért voltam ott), ráadásul nincs is nagy szám, ezért nem mertem megmondani ha valami nem tetszett..azóta rengeteget javult a helyzet. Új barátaim lettek, akikkel sokkal jobban kijövök, és végre merek mellettük mosolyogni:). Most már sokkal vidámabb, mosolygósabb vagyok, így sokat változtam a többiek szemében is ilyen rövid idő alatt, mert már jól érzem magam a bőrömben. Nagyon hálás vagyok a mostani barátnőimnek hogy így befogadtak és nagyon szeretem őket:').

Amúgy szerintem valamennyire azért látszik az alakom, mert nem olyan vastag az a pulcsi. Sztreccses rövidujjút is felvettem volna ha lenne abban a helyiségben fűtés.

2014. dec. 21. 15:59
 62/68 anonim ***** válasza:

Jó hogy boldogabb vagy tényleg, de ha véleményt kérsz akkor legalább legyen mit véleményezni.

A pulcsi a tested 100%-át eltakarja ami látszik a képen, a sál pedig a nyakad+ az arcod harmadát.

2014. dec. 21. 18:37
 63/68 A kérdező kommentje:
Oké:). Szerintem kaptam már bőven választ a kérdésemre, úgyhogy köszi mindenkinek aki válaszolt, és ha ESETLEG (bár ennek nagyon kicsi az esélye) teszek fel még ilyen kérdést akkor majd teszek fel normálisabb képet:). Mégegyszer bocsi a kiemelésért, véletlen volt (de tényleg!!). Mindenkinek boldog karácsonyt!!:D
2014. dec. 21. 20:06
 64/68 anonim ***** válasza:
A legszebb karácsonyi ajándék egy f_sz lenne a puncikácskádba.
2014. dec. 22. 02:18
 65/68 anonim ***** válasza:

# 64/64

Háhá!

2014. dec. 22. 09:30
 66/68 A kérdező kommentje:
Ha nem haragszol ezt inkább nem reagálnám le, mert még sok dolgom van, és inkább most nem mondanám el a véleményem az ilyen rosszindulatú csököttagyú trollokról mint amilyen te vagy. Én tök jóindulatú voltam, de hát ezzel csak magadat minősíted. Akkor Rajtad kívül (meg aki a "háhá"-t írta, gondolom neki se lehet nagyobb inteligenciahányadosa ha ezt viccesnek találja-_-) mindenkinek boldog karácsonyt!:)
2014. dec. 22. 10:13
 67/68 anonim ***** válasza:
Nincs időd, de azért írtál egy kisregényt.:D
2014. dec. 22. 10:21
 68/68 A kérdező kommentje:
Mivel telefonon gyorsan tudok írni nekem ez kb 2 perc volt...
2014. dec. 22. 12:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!