Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most szép vagyok vagy ronda? (Kép)
Figyelt kérdés
Mielőtt még jönnének az egónövelős kommentek: Nem, nem azért írtam ki!:)
Egyszerűen csak kíváncsi vagyok mások véleményére, mivel elég vegyes visszajelzéseket szoktam kapni és már teljesen összezavarodtam...szóval jöhet hideg meleg:) nyugi nem fogok besértődni a negatív kommentekre, és nem fogom azt csinálni hogy csak a pozitív (ha lesz olyan) válaszokra reagálok:). Na de nem kell a rizsa itt a kép:
egy ilyen kép olyan sokat nem árul el rólad, szép arcod van, de közben lehet kisi husi tested amire kapod a negatív vissza jelzést :)
2014. nov. 8. 18:45
14/68 anonim válasza:
azt sem lehet mondani hogy szép, azt sem hogy csúnya, olyan semmi különös
2014. nov. 8. 18:47
15/68 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az eddigi kommenteket!:D azért nem számítottam ennyi pozitív visszajelzésre:o.
Tudom hogy egy ilyen képből nem sok derül ki ráadásul a minősége is rossz de hát egyáltalán nem vagyok fotogén alkat és örülök hogy legalább egy ilyen képet sikerült csinálnom:D
Küldjek egészalakosat is? (Az se sokkal jobb minőségű de legalább valami:))
2014. nov. 8. 18:51
16/68 Buford Tannen válasza:
szhíp vágy cshájee
2014. nov. 8. 18:52
17/68 A kérdező kommentje:
Én az átlagosnak is nagyon örülök mert én nem tartom magam valami szépnek és nagyon örülök neki hogy ezek szerint akkor nem vagyok annyira visszataszító:')
2014. nov. 8. 18:54
18/68 anonim válasza:
Alakosat, alakosat, alakosat!
2014. nov. 8. 18:56
19/68 anonim válasza:
Eléggé előnyös volna, ha nem kéne a monitort forgatni ahhoz, hogy megnézzem a képet (21. században már nem ártana tudni egy képet elforgatni), amúgy semmi különös. A sálad jó, a szemüveged tetszik, belőled meg alig látszik valami. Amúgy valószínűleg életben helyes vagy. Én se vagyok fotogén, de általában tetszeni szoktam a férfiaknak.
2014. nov. 8. 18:58
20/68 A kérdező kommentje:
igen gondolom nem jó hogy forgatni kell csak telefonról töltöm fel a képeket, én inkább gépnél szoktam ülni és telón nem tudom hogyan kell elforgatni mert ott teljesen máshogy van mint gépen... bocsánat de nem vagyok egy technikai zseni inkább olvasni szoktam:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!