Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En ronda vagyok. De mar volt, hogy a neten Istenien szep lanyok szoba altak velem pld tarskereson. Akkor most mi van?
Nem nagyon adok magamra,es a testemet is elhantyagoltam.Azert mert bun rondanak erzem magam....Talan mar keso egy kicsit megvaltoznom? 28/f
Sose volt senkim.
Sosem késő változni, sőt normális esetben az ember folyton változik és ideális esetben pozitív irányba.
Az gond, ha csak azért ápolnád magad, hogy tetsszél a lányoknak. Most képzeld el, hány nőt vennének észre, ha ők is beletörődnének az életükben és soha nem fürdenének, mindig csak mackóban feszítenének, nem fésülködnének és kezelnék a hibáikat?
Az ápoltságot önmagunkért kell megtenni, hogy jobban érezd magad. Ha ápolt vagy egy fokkal szebbnek is érzed magad. Ha magadhoz illő a stílusod megint léptél egy szintet.
De olyan férfi aki nem ad magára, erre önmagától nincs igénye, az még jóképűen is visszataszító.
ma 10:24 koszi szepen.De anyamat hagyd ki.
Utolso,nem azt mondtam,hogy mosdatlan vagyok meg ilyesmi -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!