Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En ronda vagyok. De mar volt, hogy a neten Istenien szep lanyok szoba altak velem pld tarskereson. Akkor most mi van?
Nem nagyon adok magamra,es a testemet is elhantyagoltam.Azert mert bun rondanak erzem magam....Talan mar keso egy kicsit megvaltoznom? 28/f
Sose volt senkim.
Felesleges követni a divatot. Azt a stílust válaszd, ami illik hozzád és jól áll neked! És sokszor az nem esik egybe a divattal.
A jó megjelenés viszont sokat dob egy emberen.
Pl PaulTailor is írt ki már kérdést erről, hogy mikor sima póló, rövid nadrágba megy észre sem veszik. Egyszer kicsípte magát, mert ahova ment megkövetelte ezt a viseletet és egyből szemeztek vele a csajok...
Most nem azt mondom, hogy otthon is frakkban kell a tv-t nézni... de ha mész valahova akkor egy jó öltözék (nem divatos!) sokat dob az emberen.
Már azzal sokat változtatnál ha elhagyod az elhanyagoltságot és adsz magadra egy kicsit. Próbálj igényesen öltözködni, és a megjelenésed is dobd fel amennyire csak tudod. Nem kell követni a divatot meg semmi, csak picit kapd össze magad. 28 évesen még fiatal vagy és sosincs késő.
Sőt egy ismerősöm 36 évesen kapta össze magát pedig ronda, igénytelen ember volt. De rászánt pár hónapot és tett magáért, picit kondizott, változtatta a ruhatárát apránként, jobban odafigyelt a megjelenésére, és egyből talált magának párt, és 2 év után már gyereke is született.
Velem is ugyan ez volt. Tavaly év végén eldöntöttem hogy változtatok, változtam is sokat, le is fogytam 20 kilót, igaz még mindig van rajtam felesleg de sokan megjegyezték hogy jól nézek már ki, ruháim is már igényesebbek a szokásosnál, végre ki kinézek valahogy, és ezt egy olyan lány is észrevette aki nekem már régóta nagyon tetszik, ő sem tökéletes, ahogyan én sem, de mi valahogy mégis egyéniséggel rendelkezünk, olyan szinten hogy meg is szerettük egymást, mert mi különbözünk a többi embertől és ez benne a szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!