Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akkor most szép vagyok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most szép vagyok vagy ronda? (Kép)

Figyelt kérdés

Mielőtt még jönnének az egónövelős kommentek: Nem, nem azért írtam ki!:)

Egyszerűen csak kíváncsi vagyok mások véleményére, mivel elég vegyes visszajelzéseket szoktam kapni és már teljesen összezavarodtam...szóval jöhet hideg meleg:) nyugi nem fogok besértődni a negatív kommentekre, és nem fogom azt csinálni hogy csak a pozitív (ha lesz olyan) válaszokra reagálok:). Na de nem kell a rizsa itt a kép:

[link]

Tudom nagyon rossz minőségű a kép de csak telefonnal tudtam csinálni:/

2014. nov. 8. 18:36
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
Semmiképp ne vedd kötekedésnek, de én is szoktam olvasni, és még képeket is tudok forgatni. :) Ha más nem, fordítsd el a mobilodat. ;)
2014. nov. 8. 19:10
 22/68 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem ad lehetőséget arra hogy el tudjam fordítani.. feltöltésnél rámegyek a 'fájl kiválasztása' gombra, kiválasztom a galériából (ott mellesleg nincs így elfordulva), és már csak a 'feltöltés'-re tudok rámenni.. azután meg így adja ki. nem tudom miért csinálja ezt..:/ bocsánat hogy ilyen sötét vagyok de az időm nagyon kis százalékát töltöm gép előtt, szóval ezzel kapcsolatban nem sok mindenhez értek..bocsi mindenkitől:/

Na szóval itt az ismét kiváló minőségű kép:

[link]

Nem tudom mennyire tartotok kövérnek de véleményem szerint bőven van még miből fogyni.. egész nyáron futottam szóval még ezt is nehéz volt elérni.. szívem szerint folytatnám a futást de most már nagyon hamar sötétedik, ráadásul hideg is van és nem szeretnék tüdőgyuszit.. az enyhébb napokon mindig kimegyek de sajnos az ritkán van...:/

Ja és azért van rajtam ilyen bő felső mert ott ahol a képet csináltam hideg van (csak ott tudok ilyet)..

2014. nov. 8. 19:32
 23/68 anonim ***** válasza:

aranyos vagy :)

21L

2014. nov. 8. 19:34
 24/68 GipszI ***** válasza:
Szerintem nem kell fogynod, eleg formas vagy igy is :)
2014. nov. 8. 19:35
 25/68 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi gond, csak kicsit sokat beszélsz :D
2014. nov. 8. 19:37
 26/68 anonim ***** válasza:

nőként mondom, egész szimpatikus vagy.. Lehet, kicsit átlagos kinézetileg, de ez sokkal inkább előny szerintem mint hátrány.

De azt viszont nem értem.. miért olyan fontos ez? a külsőt sokkal fontosabbnak tartod mint a belső értékeket? Akkor a probléma itt kezdődik, mert egy értelmes pasi is előbb megismer, mithogy kinézet alapján döntön (amihez persze egy alap kinézet kell, de nem több)

2014. nov. 8. 19:41
 27/68 anonim ***** válasza:

Nem vagy az a csont és bőr típus, de nem is baj!

Szeritem jók a vonalaid. Maximum intervallum edzés, ha formálni akarod magad.:)

2014. nov. 8. 19:45
 28/68 A kérdező kommentje:

Igen néha elkap a hév és egy kicsit sokat írok bocsánat:)

örülök hogy szimpatikusnak találsz!:D igen tudom hogy a külső nem minden és a belső értékek valamivel fontosabbak de azért próbálkozok mert hát az utcán, meg amúgy is mindenki a kinézet alapján vonja le az első következtetést:) szóval igyekszek:)

2014. nov. 8. 19:48
 29/68 A kérdező kommentje:
Persze, a szobában csinálok gugolásokat hogy formásodjak:)
2014. nov. 8. 19:50
 30/68 anonim ***** válasza:
cukcsiszemcsi.
2014. nov. 8. 23:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!