Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most szép vagyok vagy ronda? (Kép)
Mielőtt még jönnének az egónövelős kommentek: Nem, nem azért írtam ki!:)
Egyszerűen csak kíváncsi vagyok mások véleményére, mivel elég vegyes visszajelzéseket szoktam kapni és már teljesen összezavarodtam...szóval jöhet hideg meleg:) nyugi nem fogok besértődni a negatív kommentekre, és nem fogom azt csinálni hogy csak a pozitív (ha lesz olyan) válaszokra reagálok:). Na de nem kell a rizsa itt a kép:
Tudom nagyon rossz minőségű a kép de csak telefonnal tudtam csinálni:/
Egyszerűen nem ad lehetőséget arra hogy el tudjam fordítani.. feltöltésnél rámegyek a 'fájl kiválasztása' gombra, kiválasztom a galériából (ott mellesleg nincs így elfordulva), és már csak a 'feltöltés'-re tudok rámenni.. azután meg így adja ki. nem tudom miért csinálja ezt..:/ bocsánat hogy ilyen sötét vagyok de az időm nagyon kis százalékát töltöm gép előtt, szóval ezzel kapcsolatban nem sok mindenhez értek..bocsi mindenkitől:/
Na szóval itt az ismét kiváló minőségű kép:
Nem tudom mennyire tartotok kövérnek de véleményem szerint bőven van még miből fogyni.. egész nyáron futottam szóval még ezt is nehéz volt elérni.. szívem szerint folytatnám a futást de most már nagyon hamar sötétedik, ráadásul hideg is van és nem szeretnék tüdőgyuszit.. az enyhébb napokon mindig kimegyek de sajnos az ritkán van...:/
Ja és azért van rajtam ilyen bő felső mert ott ahol a képet csináltam hideg van (csak ott tudok ilyet)..
nőként mondom, egész szimpatikus vagy.. Lehet, kicsit átlagos kinézetileg, de ez sokkal inkább előny szerintem mint hátrány.
De azt viszont nem értem.. miért olyan fontos ez? a külsőt sokkal fontosabbnak tartod mint a belső értékeket? Akkor a probléma itt kezdődik, mert egy értelmes pasi is előbb megismer, mithogy kinézet alapján döntön (amihez persze egy alap kinézet kell, de nem több)
Nem vagy az a csont és bőr típus, de nem is baj!
Szeritem jók a vonalaid. Maximum intervallum edzés, ha formálni akarod magad.:)
Igen néha elkap a hév és egy kicsit sokat írok bocsánat:)
örülök hogy szimpatikusnak találsz!:D igen tudom hogy a külső nem minden és a belső értékek valamivel fontosabbak de azért próbálkozok mert hát az utcán, meg amúgy is mindenki a kinézet alapján vonja le az első következtetést:) szóval igyekszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!