Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most szép vagyok vagy ronda? (Kép)
Mielőtt még jönnének az egónövelős kommentek: Nem, nem azért írtam ki!:)
Egyszerűen csak kíváncsi vagyok mások véleményére, mivel elég vegyes visszajelzéseket szoktam kapni és már teljesen összezavarodtam...szóval jöhet hideg meleg:) nyugi nem fogok besértődni a negatív kommentekre, és nem fogom azt csinálni hogy csak a pozitív (ha lesz olyan) válaszokra reagálok:). Na de nem kell a rizsa itt a kép:
Tudom nagyon rossz minőségű a kép de csak telefonnal tudtam csinálni:/
Valahol zavaró, hogy november eleji kérdést ennyiszer kiemelsz miután már több mint 40 válaszod érkezett, ez pont ellentéte annak amit az egonövelésről próbáltál cáfolni.
Arcnál egyébként sokat számít az áll is az összhatáshoz, de te sállal takarod, pedig háttérben szekrény, beltéren vagy. Sál nélkül többet lehetne mondani. A szemfestékért szintén kár. Az viszont szimpatikus, hogy nincs cérnára szedett szemöldököd, és a mosolyod is természetes, nem grimaszolsz vagy csücsörítesz.
Abból amit látunk, kedves és természetesen szép lánynak tűnsz, nekem tetszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!