Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most szép vagyok vagy ronda? (Kép)
Figyelt kérdés
Mielőtt még jönnének az egónövelős kommentek: Nem, nem azért írtam ki!:)
Egyszerűen csak kíváncsi vagyok mások véleményére, mivel elég vegyes visszajelzéseket szoktam kapni és már teljesen összezavarodtam...szóval jöhet hideg meleg:) nyugi nem fogok besértődni a negatív kommentekre, és nem fogom azt csinálni hogy csak a pozitív (ha lesz olyan) válaszokra reagálok:). Na de nem kell a rizsa itt a kép:
Tudom nagyon rossz minőségű a kép de csak telefonnal tudtam csinálni:/
2014. nov. 8. 18:36
51/68 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de eddig nem emeltem ki ezt a kérdést, most is csak véletlenül nyomtam meg mert be van törve a telefonom képernyője, ezért sokszor nem azt csinálja amit én szeretnék...
2014. dec. 20. 23:51
53/68 A kérdező kommentje:
Jó felőlem azt hiszel amit akarsz, nincs kedvem magyarázkodni...
2014. dec. 21. 00:46
54/68 anonim válasza:
Másik válaszoló írta a "hát persze"-t, csak jelzem.
55/68 A kérdező kommentje:
Amúgy nem értem ez miért annyira hihetetlen "történet"...csak valamelyik oldalra akartam rámenni (egyből a válaszok felett), erre-mint már említettem meg van repedve azon a környéken a képernyő-arra ment rá...remélem kielégítő magyarázatot kaptatok..-_-
2014. dec. 21. 01:18
56/68 A kérdező kommentje:
Különben meg eszembe se jutott volna kiemelni. Ezelőtt se emeltem ki, nem tudom mire értetted azt 50-es hogy: "ennyiszer kiemelsz"...
2014. dec. 21. 01:22
57/68 anonim válasza:
Szerintem már csak egy fal kéne eléd.
Komolyan hogy lehet így értékelni? Arcodból kb. semmi nem látszik (duci,vékony,átlagos), az alakodból még ennyi se. Stílusodból sem látszik semmi. Én nem tudnék így normális véleményt alkotni. Szóval passz....
58/68 Marczy2 válasza:
Szerintem se vagy csúnya, de az igazat megvalva nincs önbizalmad. Azt hiszed hogy nem tetszik a külsőd egyetlen embernek se. Ezt te kisugárzod és a viselkedéseden is ez látszik. Ezért mondják sokan hogy szép vagy és hogy nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!