Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bunkó lennék ha kikezde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bunkó lennék ha kikezdenék egy nős pasival?

Figyelt kérdés
Ő nem ismer engem. Megtetszett ahogy nézelődtem a facebook-on. Olvastam hogy sokan csak úgy ráírnak akár ismeretlenekre is. Én is ezt akarom tenni. De nem egy futó kapcsolatot szeretnék. Úgyhogy segíthetnétek hogyan kezdjem...engem nem zavar hogy van felesége. Majd próbálok én lenni a jobb.
2014. szept. 23. 14:17
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
Hidd el nem olyan jó ötlet ez,lehet valameddig működne de hosszú távon biztosan nem. És gyereket nevelni nem egy leányálom,főleg a más gyerekét...Én a helyedben végiggondolnám még 1x a dolgokat,hogy valóban megéri-e.
2014. szept. 23. 14:54
 32/37 A kérdező kommentje:
KÖszi a válaszokat. sziasztok
2014. szept. 23. 14:58
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Hát szívesen, hasonló válaszokat kívánok a pasi részéről is.
2014. szept. 23. 15:04
 34/37 anonim ***** válasza:
"Ez a kérdés provokatív vagy trágár"
2014. szept. 23. 20:40
 35/37 anonim ***** válasza:
na, sikerult fedeztetned magad?
2014. szept. 24. 15:53
 36/37 anonim ***** válasza:

Na kiturtad sikeresen a feleseget?es most ketten nevelgetitek a pasi gyerekeit?

Undorito ez a hozzaalasod,h lesz@rod a feleseget.

Ha eg,szer teged is elvenne valaki,remelem visszakapod az elettol,akkor leg,en nagy szad..

2016. dec. 1. 15:22
 37/37 anonim ***** válasza:
Vissza bizony majd egy hozza hasonlo riherongy egyszer az o ferjet viszi mert megerdemli..
2016. dec. 1. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!