Kezdenétek olyan pasival akinek 3 gyereke van 2 nőtől? (szereti, neveli őket)
Én mint független és gyermektelen nő a nagybestűs élet elején: igen. Nekem pont nem arra van szükségem, hogy az amúgy is rendezetlen életembe 4 (6) személy bele fojjon. Mert az a férfi 6 embert húrcol magával. Én is elvált szülők gyermeke vagyok, és hiába szeretnéd csak a férfit, vagy még a gyerekeket is örömmel felvállalod akkor a gyerekeit is, az exeket is velük kapod, és ott kell lenned minden pernél mocskosságnál a férjed mellett, ahogy leriherongyoznak...
Nekem erre nincs szükségem. Nagyon kevés az olyan elvált ember, aki nem folyik bele valamilyen szinten az ex életébe.
nem zavarna
sőt nekem tök szimpi h ennyire szereti foglakozik a gyerekeivel
alapjáraton nekem gyanus mind az a nő,, mind az a férfi,akinek több partnertől vagn már gyereke, és megint új kapcsolatba kezdene..de
de vannak azok a bizonyos körülmények
például ebben az esetben nem lenne kizáró ok, ha az anyákkal rendezett a viszonya
Engem a gyerekek nem zavarnak. Lehet azért mert nagycsaládból származok. A nagyobbik gyerek anyja állítólag nem szól bele semmibe. Elviszi a gyereket, aztán hazahozza, neki ennyi az anyaság. A volt feleségével viszont tényleg úgy látom sok mindent megbeszélnek. Tudom, hogy a gyerekek miatt muszáj, de lehet valóban zavaró lenne ha komoly kapcsolatunk lenne.
Én is jobban szeretném, ha egyedülálló lenne, csak sajnos az még nem biztosíték arra, hogy jó lesz a kapcsolat. Eddig csak gyerektelen párom volt, mégis tönkrementek.
Nem tudom mit csináljak
Akarok majd gyereket. Mi is öten vagyunk testvérek, tehát ez még annyira nem lehetetlen :) Tudom, hogy manapság kevesen vállalnak. Lehet nem szép leírva, és amúgy teljesen nem ez vezényel, de én úgy látom, hogy ő képes lenne eltartani akár 4-5 gyereket is, normális szinten.
Én sem keresek rosszul. De ez a kérdés még igen távoli. Bár tudom, hogy ez is szempont hosszabbtávon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!