Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bunkó lennék ha kikezde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bunkó lennék ha kikezdenék egy nős pasival?

Figyelt kérdés
Ő nem ismer engem. Megtetszett ahogy nézelődtem a facebook-on. Olvastam hogy sokan csak úgy ráírnak akár ismeretlenekre is. Én is ezt akarom tenni. De nem egy futó kapcsolatot szeretnék. Úgyhogy segíthetnétek hogyan kezdjem...engem nem zavar hogy van felesége. Majd próbálok én lenni a jobb.
2014. szept. 23. 14:17
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Írni fogok neki. És tájékoztatlak benneteket majd
2014. szept. 23. 14:41
 22/37 anonim ***** válasza:
100%

Csak ugy nezelodtel FB-on, es rajta akadt a szemed?

Vagy mint tovabb irod, ismerosod altal hallottal/tudsz rola.

Most melyik igaz? Hulye kerdes, hulye p@.csa.

De meg mindig mondom, ne probalj "jobb" lenni mint a feleseg, mert csak mattrac leszel.

2014. szept. 23. 14:42
 23/37 A kérdező kommentje:

Tul akarta szarnyalni az elodjet, vegen teljes cseled lett belole.

????

24/37 anonim ***** válasza:
Hurra! Irjal! Hulye p@.csa.
 25/37 anonim ***** válasza:
Nem ??? hanem !!!
2014. szept. 23. 14:43
 26/37 A kérdező kommentje:
Vannak közös ismerőseink a face-en. És a lehetséges ismerősök közé dobta...és jelölni fogom. És ezért nem vagyok K...
2014. szept. 23. 14:43
 27/37 anonim ***** válasza:
Na jol van mar. Lapozz, miert vagy meg itt, miert nem irsz mar ra?
2014. szept. 23. 14:46
 28/37 anonim ***** válasza:

Nem vagy az? dehogynem buta aljas es tiszteletlen a legcsunyabb fajtabol akinek meg lelkiismerete sincs

Kivanom neked ugyanzat amit te fogsz akarsz muvelni a masik novel.

2014. szept. 23. 14:46
 29/37 A kérdező kommentje:
A másik nővel??? A nőt lesz...-om. A pasi érdekel. Nagyon.
2014. szept. 23. 14:47
 30/37 anonim ***** válasza:
57%
Mint masik no, oszinten drukkolok neked, irj neki, ha nem vevo a kikacsingatasra akkor ugysem fog valaszolni. meg kell adnod az eselyt magadnak, lehet, h o neked az igazi, es a kisgyereke is nagyon meg fog kedvelni. Egy eletunk van, persze probald meg, csak elotte csinalj magadrol valami szexi , sejtelems kepet, ami megmozgatja a fantaziáját :) én nagyon drukkolok neked, érzem a szavaidból, hogy őszintén megfogott téged ez a pasi. Az, hogy még nem talélkoztatok élőben, nem nagy dolog igazán, a facebookos fénykép már sokat elárulhat egy emberről és az életviteléről, mitha már ismernénk azt az embert -érzésünk van.... Légy önmagad Drága , drukk!!! ( kérem a kezeket!!!, akik szerint bevette)
2014. szept. 23. 14:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!