Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bunkó lennék ha kikezdenék egy nős pasival?
Figyelt kérdés
Ő nem ismer engem. Megtetszett ahogy nézelődtem a facebook-on. Olvastam hogy sokan csak úgy ráírnak akár ismeretlenekre is. Én is ezt akarom tenni. De nem egy futó kapcsolatot szeretnék. Úgyhogy segíthetnétek hogyan kezdjem...engem nem zavar hogy van felesége. Majd próbálok én lenni a jobb.2014. szept. 23. 14:17
11/37 anonim válasza:
Nem, nem nagyon bunkó lennél, csak egy redvás křva, nem kell senkinél "jobbnak" lenned, lehet, hogy pont arra van szüksége, hogy ürítsen.
12/37 anonim válasza:
irj ra, aztan lesz ami lesz.
az a "sokat veszekednek" siman lehet kamu duma ami arra iranyul hogy az ismerost megfektesse...
13/37 anonim válasza:
Te beteg vagy, és szánalmas.
14/37 anonim válasza:
En ha a feleseg lennek eleveretnelek teged hogy ilyen eszedbe se jusson.
A karma nagyon eros es igazsagaos aki mas hazassagaban szandekozik belerontani azt nagyon kemenyen megbunteti az elet.
Fantazialj szabad ferfiakrol
15/37 A kérdező kommentje:
megkérhetem hogy ne csak nők/feleségek írjanak ! köszi
2014. szept. 23. 14:34
16/37 anonim válasza:
Tényleg nincs más férfi a világon, akinek bejönnél?
17/37 anonim válasza:
Attól, hogy vannak viták, még nem biztos, hogy megcsalja. Azt pedig te se gondolod komolyan, hogy egy ilyen kis írogató, könnyen d.gható nőnek bemutatja a gyerekét? Ennyire kétségbe vagy esve, nem kellesz senkinek, vagy mi van?
18/37 anonim válasza:
Sokat veszekszenek - a sokat elég relatív; olyan házasság meg nincs, ahol sosem veszekszenek a felek.
Igen, bunkó lennél.
36 ffi (házas)
19/37 anonim válasza:
Haha, csak ne hogy ugy jarj, mint egy tegnapi kerdezo!
Tul akarta szarnyalni az elodjet, vegen teljes cseled lett belole.
20/37 anonim válasza:
"megkérhetem hogy ne csak nők/feleségek írjanak ! köszi"
Persze, hogy megkérhetnéd. Szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!