Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bunkó lennék ha kikezdenék egy nős pasival?
hu de éretlen lehetsz
a házasság nem arról szól, hogy mert ő a legjobb nő...szóval ha csak jobb vagy nála, az kevés lesz
Egészen más lenne a helyzet, ha az életben véletlenül egymásba botlottatok volna és véletlenül beindulna a kémia, a vonzalom. Így azonban, hogy csak unatkozva nézelődtél, nem jelent neked semmit és tudod, hogy nős, iszonyatosan nagy aljasság lenne felvenni vele a kapcsolatot.
Továbbá mindkettő esetben te lennél az aki a legtöbbet szenvedne és megalázkodna és mindhárman nagy mértékben sérülnétek. Ne tedd ki magad ennek. Pláne ne szánt szándékkal.
Nem kamuzok. Nem értem. KOmolyan ezen gondolkozok. Ismerőstől tudom hogy sokat veszekednek. Van gyerek is. Engem nem érdekel a feleség. Ha ő nem tudja boldoggá tenni a pasit akkor majd én megpróbálom. Na igen...az lenne a legjobb ha valahol össze tudnánk futni..de ez így gyorsabb kezdés lenne.
A gyerekeket pedig imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!