Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon bunkó lennék ha kikezde...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bunkó lennék ha kikezdenék egy nős pasival?

Figyelt kérdés
Ő nem ismer engem. Megtetszett ahogy nézelődtem a facebook-on. Olvastam hogy sokan csak úgy ráírnak akár ismeretlenekre is. Én is ezt akarom tenni. De nem egy futó kapcsolatot szeretnék. Úgyhogy segíthetnétek hogyan kezdjem...engem nem zavar hogy van felesége. Majd próbálok én lenni a jobb.
2014. szept. 23. 14:17
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
71%
Hát elég magabiztosan állsz a dolgokhoz, nem tudom miből gondolod, hogy reagálni fog. Egyébként igen az vagy, mert te szándékosan akarsz belemenni ebbe, úgyhogy ha össze is jönne, ami remélem nem fog, ne csodálkozz, ha csak arra kellesz majd.
2014. szept. 23. 14:21
 2/37 anonim ***** válasza:
100%

hu de éretlen lehetsz

a házasság nem arról szól, hogy mert ő a legjobb nő...szóval ha csak jobb vagy nála, az kevés lesz

3/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, hogy van felesége? Reméljük te is leszel egyszer feleség..... Igen, bunkó és undorító dolog!
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagyon bunkó lennél.
 5/37 anonim ***** válasza:
100%
erre sokan fognak válaszolni
2014. szept. 23. 14:23
 6/37 anonim ***** válasza:
100%
Kamu!!tipikus uszito kérdés:-))
 7/37 anonim ***** válasza:
100%
Kamu kérdés , de megérdemeljük :) Lehet megint szapulni! :)
 8/37 anonim ***** válasza:
67%

Egészen más lenne a helyzet, ha az életben véletlenül egymásba botlottatok volna és véletlenül beindulna a kémia, a vonzalom. Így azonban, hogy csak unatkozva nézelődtél, nem jelent neked semmit és tudod, hogy nős, iszonyatosan nagy aljasság lenne felvenni vele a kapcsolatot.

Továbbá mindkettő esetben te lennél az aki a legtöbbet szenvedne és megalázkodna és mindhárman nagy mértékben sérülnétek. Ne tedd ki magad ennek. Pláne ne szánt szándékkal.

2014. szept. 23. 14:24
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Undorító vagy, de szerencsére azért ezek a dolgok nem így működnek. :)
2014. szept. 23. 14:26
 10/37 A kérdező kommentje:

Nem kamuzok. Nem értem. KOmolyan ezen gondolkozok. Ismerőstől tudom hogy sokat veszekednek. Van gyerek is. Engem nem érdekel a feleség. Ha ő nem tudja boldoggá tenni a pasit akkor majd én megpróbálom. Na igen...az lenne a legjobb ha valahol össze tudnánk futni..de ez így gyorsabb kezdés lenne.

A gyerekeket pedig imádom.

2014. szept. 23. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!