Akit bemutatok mint vőlegényt, vagy gyermekem apját, vagy akár egy komolyabb barátom, arra miért az a reakció, hogy "kikezdenek" vele?
vagy inkább kérdezhetném úgy is, miért szerepel nőként a társam előtt a saját testvérem, barátaim, egy kollégám, egy anya, egy feleség, stb?
és mindezen említett egytől egyig vagy frissházas, vagy komoly pl 8 vagy 28 éves kapcsolatban van párjával
a kérdésben érintett mind3 ex és nem ex társam ezt vonta maga után.
mostohaanyám nem győzött tőle nem megszokott módon "nőciskedni", lánytesóm (anya/feleség létére)nem akarja szinte elengedni a társaságából, keresi has épp nincs mellette, meg hagy ne soroljam miben megváltozik, de mindegy is, mert még a saját nagymamám is neki áll flörtölni, meg kétértelműen viccelődni
bnőim neki állnak szemezni vele, az a kimondott szó nélküli szemkontaktusra gyúrnak rendszerint, meg játszák magukat
és a kollegáról (akivel szintén generációs a különbség)is elmesélhetném, hogy amikor a párommal beszél miért a nemiszervét fogja épp, mintha pisilnie kellene
először azt hittem én pörgetem túl magam és mindez nem valós, dramatizálok stb
de amikor megkapom a másik és megint másik társam mellett..
jelenleg ott tartok, hogy gyermekem apját nem viszem magammal hozzájuk. de ez nem állapot.
eddigi vőlegényemmel, exekkel kikezdenek (mentálisan)a saját tesom, bnőim, mindenki
nekem eszembe nem jutna nyomulni a bnőm, vagy testvérem párjára
én vagyok a prűd?
nem.
a tesom férje egyszer sem férfiaskodik előttem, kerüli a négyszemköztezést is
és én sem vagyok "nő" pl a bnőm pasijának, nem kezdek el megváltozni, ugyanolyan maradok ha bejön a szobába, ha nem.
nemhinném, hogy beképzelem, mert kézzel foghatóan megváltoznak egytől egyig, amikor megjeleni8k az aktuális párom.
én nem bírom elviselni pl kollegám is hogy minek fogdossa magát a párom előtt. de persze munkahelyen meg teljes máshogy viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!