Akit bemutatok mint vőlegényt, vagy gyermekem apját, vagy akár egy komolyabb barátom, arra miért az a reakció, hogy "kikezdenek" vele?
vagy inkább kérdezhetném úgy is, miért szerepel nőként a társam előtt a saját testvérem, barátaim, egy kollégám, egy anya, egy feleség, stb?
és mindezen említett egytől egyig vagy frissházas, vagy komoly pl 8 vagy 28 éves kapcsolatban van párjával
a kérdésben érintett mind3 ex és nem ex társam ezt vonta maga után.
mostohaanyám nem győzött tőle nem megszokott módon "nőciskedni", lánytesóm (anya/feleség létére)nem akarja szinte elengedni a társaságából, keresi has épp nincs mellette, meg hagy ne soroljam miben megváltozik, de mindegy is, mert még a saját nagymamám is neki áll flörtölni, meg kétértelműen viccelődni
bnőim neki állnak szemezni vele, az a kimondott szó nélküli szemkontaktusra gyúrnak rendszerint, meg játszák magukat
és a kollegáról (akivel szintén generációs a különbség)is elmesélhetném, hogy amikor a párommal beszél miért a nemiszervét fogja épp, mintha pisilnie kellene
először azt hittem én pörgetem túl magam és mindez nem valós, dramatizálok stb
de amikor megkapom a másik és megint másik társam mellett..
jelenleg ott tartok, hogy gyermekem apját nem viszem magammal hozzájuk. de ez nem állapot.
Szerintem kezeltesd magad!
Volt szerencsem ilyenekhez mint te, nök akik argus szemekkel figyelik , a nök reakcioit , akikkel epp beszel a ferjuk!
Gyulölöm az ilyen aljas , gyanúsitgató embereket. , es ne felejtsd el, hogy aki egy ujjal mutat masra , 9 ujjal mutat maga ellen, szoval magadbol indulsz ki!
"mentálisan kikezdenek" Hűbazz, ma már ne szívj többet :)
De hogy még a nagymama is..micsoda bővérű család :DDD
Olyan nem létezik, hogy mindenki, minden rokon, minden ismerős, és minden eddigi párodra aki komyoly ezt csinalják, szerintem valamit benézel, de nagyon..
Mert igen, előfordul, hogy valaki kikezd a párnkkalm vagy nyomul ..stb..de olyan nincs hgy mindegyikkel mindenki..
Seribtem csak jő benyomást akarnak tenni
/ kolléga a nemiszervét fogva???? Mivaaan?? Ilyet akkro sem csinál az ember,ha tetszik neki valaki, tehát tuti nem függ össze./
Ne legyél ennyire. Paranoiás, mert nem normális.
nem mondom, hogy olyan nincs, hogy hirtelen valakinek másvalakije tetszik meg, meg jönnek össze, vagy nem, meg akármi. de szerintem ez inkább serdülő tinikornak a tanuló fázisa. illetve bizonytalan párkeresési időszakokra jellemző.
de meglett nők, korhatár nélkül, akár 50 felettiek is, mi a francnak hajtanak a 30 éves páromra? meg nem érthetem.talán klímax.
de ha még le is nyelem, és egy testvér? egy bnő, akivel együtt nőttünk fel, vagy a mostohaanya.
és még én lennék bizonytalan?
vagy inkább ők, akiknek bizonyítaniuk kell, hogy még nők. csak szerintem az nem itt kezdődik..
de ez csak kósza gondolat
mivel mindegyikőjüket évtizedek óta ismerem, simán látom a változást a párom jelenlétében.
ne agyaljunk azon, hogy benézném.
én magamon agyalok épp, hogy ha ez a norma, én miért nem tudok ilyen lenni?
nekem egyszerűen nem tudna jólesni tesom férjétől akár egy kacsintás, vagy az 50 es kollegám látható vetkőztető nézése, vagy bnőm párjának udvarlása, meg hagy ne soroljam, és szerintem mégis nő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!