Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Akit bemutatok mint vőlegényt,...

Akit bemutatok mint vőlegényt, vagy gyermekem apját, vagy akár egy komolyabb barátom, arra miért az a reakció, hogy "kikezdenek" vele?

Figyelt kérdés

vagy inkább kérdezhetném úgy is, miért szerepel nőként a társam előtt a saját testvérem, barátaim, egy kollégám, egy anya, egy feleség, stb?

és mindezen említett egytől egyig vagy frissházas, vagy komoly pl 8 vagy 28 éves kapcsolatban van párjával

a kérdésben érintett mind3 ex és nem ex társam ezt vonta maga után.

mostohaanyám nem győzött tőle nem megszokott módon "nőciskedni", lánytesóm (anya/feleség létére)nem akarja szinte elengedni a társaságából, keresi has épp nincs mellette, meg hagy ne soroljam miben megváltozik, de mindegy is, mert még a saját nagymamám is neki áll flörtölni, meg kétértelműen viccelődni

bnőim neki állnak szemezni vele, az a kimondott szó nélküli szemkontaktusra gyúrnak rendszerint, meg játszák magukat

és a kollegáról (akivel szintén generációs a különbség)is elmesélhetném, hogy amikor a párommal beszél miért a nemiszervét fogja épp, mintha pisilnie kellene

először azt hittem én pörgetem túl magam és mindez nem valós, dramatizálok stb

de amikor megkapom a másik és megint másik társam mellett..

jelenleg ott tartok, hogy gyermekem apját nem viszem magammal hozzájuk. de ez nem állapot.

2014. márc. 20. 19:57
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
13%

Eleg aljas embernek tunsz.

De a jo hir az h sajat magadat farasztod es gyötröd

Hogy kene viselkedjenek a parod jelenleteben? Mint a robotok, alig bökjenek egy szot, nezzek a padlot amig beszelgetnek vele?

Normalis h maskepp beszelnek egy nemreg megismert idegennel, mint egy csaladtaggal!

Kedvesek mosolygosak nyitottak!

2014. márc. 20. 21:35
 22/40 anonim ***** válasza:
72%
Te beteg vagy. Minden pasidra. Minden rokonod. Mindig. Neked nem tűnik fel, hogy mindenki szemben jön az autópályán?
2014. márc. 20. 21:36
 23/40 A kérdező kommentje:

amikor a párom meghökkent szemét láttam egy női nyomulásra, akkor láttam, hogy nem én fóbiázok.

akkor kezdtem el gondolkodni és észrevenni egyre többet.

a párom hál ég nem figyel rájuk, nem az a típus, aki hogy is mondják ? kujon? na ő nem olyan.

és én csak azon vagyok ki, hogy ezt hozzám közelállóaktól kapom.

2014. márc. 20. 21:41
 24/40 A kérdező kommentje:

meg amikor először leribizett valakit.

voltaképp ezzel indult el bennem ez az egész.

2014. márc. 20. 21:45
 25/40 A kérdező kommentje:

még annyit, úgy kell elképzelni ha látta valaki a filmet, amolyan kék lagúnás érzésem van.

hogy minden olyan naivan szép és gyönyörű a szerelmesek között ahogy a szigeten civilizáció mentesen természetvezérelve bontakozott ki közöttük minden és a végén megtalálják őket és elviszik a társadalomba...

meglep, nem értem, rosszul esik amik érnek

2014. márc. 20. 22:01
 26/40 anonim ***** válasza:
86%
Könyörgöm, írjál már értelmesebben. Nem hiszem el, hogy egy 10 éves gyerek szintjén van a fogalmazásod...
2014. márc. 20. 22:08
 27/40 anonim ***** válasza:
72%
tegyél ki egy táblát a párod fejére, hogy vele csak apácaruhában, kezek a paplan felett, lehet beszélgetni.
2014. márc. 20. 22:26
 28/40 anonim ***** válasza:
8%
Én sem mutatom már be szinte senkinek a parom, nem lehet megbízni az emberekben...van egy keskeny baráti kör és a családom, de ennyi. Senki más nem jöhet a közelünkbe, pont ezért.
2014. márc. 20. 22:52
 29/40 anonim ***** válasza:
Na, ezt jól elírtam. Tehát ha nem muszáj, nem reklámozom, hogy párom van:)
2014. márc. 20. 22:54
 30/40 anonim ***** válasza:
57%

Kérdező és Fluffy07!

Ilyen féltékeny típusokat... Nem veszitek észre, hogy bennetek van a hiba? Ha megakar csalni a párotok, úgyis megcsal, hiába tartjátok rövid pórázon. Szánalmas a viselkedésetek.

2014. márc. 20. 22:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!