Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 2 év alatt sok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 2 év alatt sok a 12 fiú?

Figyelt kérdés

2014. aug. 19. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:

61%-os.. Nincs közöd az előéletéhez? Hát, egy kezdő, egyáltalán nem elmélyült kapcsolatnál nincs. De egy mély, lelki kapcsolatánál, ahol a felek szinte eggyé válnak, bizony megosztják a múltjukat is.

És? Van olyan csaj, aki ezek után komolyodott meg? Ez mit jelent? Van, tuti van, miért ne lenne? Az emberek sokszor változnak.

2014. aug. 19. 15:39
 72/86 anonim ***** válasza:

Akkor meg? Nem kellene mindenkit leribizni.

Nem, nincs közöm hozzá később sem, mert az mindenkinek a magánügye. Másodsorban pedig, nem is érdekel, az a fontos, h velem milyen. :)

2014. aug. 19. 15:44
 73/86 anonim ***** válasza:

#70:

Ezen szépen elvitatkozhatunk, végeláthatatlanul ... Egyet elhihetsz: valószínűleg több tapasztalatom van kapcsolatok, érzelmek és szexualitás terén, mint itt három tucat "felnőtt" válaszadónak együttesen ... :-P

2014. aug. 19. 15:44
 74/86 anonim ***** válasza:
Na te csak ne minősíts engem, ismeretlenül! Nem vagy te az Úristen! Ok, akkor ne d...gj meg senkit, jó időtöltést egyedül :D Értékesedj csak szépen :D
2014. aug. 19. 15:48
 75/86 anonim ***** válasza:
caM008: Én elhiszem, hogy kimondottan tapasztalt vagy kapcsolatok és szexualitás terén. De kétlem, hogy érzelmek terén az lennél. Mindenesetre tény, ezt úgysem tudjuk úgy megvitatni, hogy nem ismerjük egymást.:) Egyébként öröm veled társalogni, értelmes arcnak tűnsz, becsülöm az ilyen "ellenfelet".:)
2014. aug. 19. 16:21
 76/86 anonim ***** válasza:
75: Itt nem arról van szó, hogy ne dugnánk meg senkit. Épp ez az... Szomorú, hogy milyen mértékben önfejű vagy.:(
2014. aug. 19. 16:22
 77/86 anonim ***** válasza:

#78:

kösz4 Egyetértünk benne, hogy itt nehéz igazi vitapartnert találni ... Egyébként ha már belementünk én világéletemben, szinte "nőiesen" emocionális voltam és rettentő érzelgős ... Az más kérdés, hogy mostanra ezt kiirtották belőlem ... Már csak emlékszem rá, hogy milyen is az :-P

2014. aug. 19. 16:33
 78/86 anonim ***** válasza:
dugihuzit?:D ok... de ha értelmezted volna, amit írtam, értenéd, h pont nincs semmiféle dugihuzi, mert frusztrált vagyok attól, hogy tapasztalatlan vagyok, és így a pasimmal sincs kedvem. ja és 3,5éves kapcsolattal nem hinnim, h ribi lennék, de te tudod :D
2014. aug. 19. 16:38
 79/86 anonim ***** válasza:
venyige, sajna, önfejű az vagyok... lévén h kos a horoszkópom :P meg amúgy is :D
2014. aug. 19. 16:39
 80/86 anonim ***** válasza:
Szerencsére törölték a modik a trágár válaszokat..
2014. aug. 19. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!