Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 2 év alatt sok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 2 év alatt sok a 12 fiú?

Figyelt kérdés

2014. aug. 19. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/86 anonim ***** válasza:
0%

Scrácok, lányok, ti álszentek vagytok :D És szűzek!!!

#32 voltam

2014. aug. 19. 13:40
 42/86 anonim ***** válasza:
0%

Ribi, ennyi.

Nekem osszesen ket ferfivel volt szexualis kapcsolatom, es 33 vagyok.

2014. aug. 19. 13:41
 43/86 anonim ***** válasza:
15%

Te valami Isten vagy? A te példádat kell követni mindenkinek?

2014. aug. 19. 13:44
 44/86 anonim ***** válasza:
47%
Lehet hogy most ez így mondva soknak tűnik. De annyira nem. Ha neked ez jól esett, akkor ez van. Visszacsinálni úgyse tudod, és ne is akard. Sokaknak vannak ilyen időszakaik.
2014. aug. 19. 13:45
 45/86 anonim ***** válasza:
25%

#42:

És ez erény? Mert számomra ez igen negatív tényező egy párválasztásnál ... Majd 10 év múlva olyan hiányérzeted lesz, hogy fél év alatt fogyasztasz el ennyit ... lehet feleségként :-P ... Akkor ki lesz a ribi? (Ja! Csak abból indulok ki, hogy tucatszám láttam ilyet ... és iskolázottságtól és társadalmi helyzettől függetlenül ilyen helyzetben ez volt az út ... :-P)

2014. aug. 19. 13:48
 46/86 anonim ***** válasza:
az a bajom a társ-dologgal, h fölösleges lekötni magad. mennyivel lesz jobb évek múltán, amikor lehet h 2 gyerek mellett jössz rá, hogy hoppááá, élni is kellett volna? szóval ezzel csk ez a bajom... meg a sok álszent ember kapcsolata, amikor "ő a párom", így szeretlek-úgy szeretlek, aztán meg bumm...
2014. aug. 19. 13:49
 47/86 anonim ***** válasza:
De hogy nem értitek meg, hogy legalább így lenyugszik??? Én meg jókislánykodtam, aztán most tör ki rajtam hatalmas dilemmákat okozva... és sz..rnak érzem magam a szexben, ezért nincs is kedvem hozzá, és emiatt halódik a kapcsolatom. Na, tényleg megérte jónak lenni. :D
2014. aug. 19. 13:50
 48/86 anonim ***** válasza:
28%

40: Az exem egy ordas nagy ribizli volt, mégis csak 10 év alatt tudott egy ekkora számot felmutatni.

41: Lolnem. Csak kicsit több bennünk a tartás és megtehetjük azt, hogy egy partnerrel is legalább olyan jó legyen a nemi életünk, mint másnak 12-vel.

46: A probléma a gondolatmeneteddel az, hogy nem mindenkinek a dugás jelenti az "életet". Sőt, akinek az élet annyiban nyilvánul meg, hogy buli-dugás-piálás-dugás-buli, az igencsak szegényes és sekélyes.

Tudom, hogy sok férfi és nő később simán megcsalja a párját, de szerintem az, hogy fiatal korában hány emberrel volt szexuális kapcsolata, ezt nem befolyásolja. Sőt, én úgy tapasztalom, hogy aki korábban kicsapongó életet élt, az később is azt fog, amíg bírja.

2014. aug. 19. 13:53
 49/86 anonim ***** válasza:
47: Érdekes.. Én tudom élvezni a szexet úgy, hogy mindösszesen csak három lánnyal éltem eddig nemi életet. Nincs bennem semmi frusztráció, semmi megbánás; nagyon jól érzem magam így.
2014. aug. 19. 13:55
 50/86 anonim ***** válasza:
0%

számomra értéktelen az ilyen lény,ami az enyém az minimális ember használja...használt autót sem vennék épp ezért.Mindenből újat szeretek.Nem azt mondom h nem lehet tele köpni gcivel,tele lehet ,csak nem tudom ki az aki hányinger nélkül ölelne magához,olyat amit más rongynak használ. :D

férfinál ez más természetesen...mi használunk,nem használnak.ÉS ez a különbség.Mi lehetünk ezer nővel is.Az csak dicsőség.

2014. aug. 19. 13:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!