Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 2 év alatt sok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 2 év alatt sok a 12 fiú?

Figyelt kérdés

2014. aug. 19. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 A kérdező kommentje:
most őszintén azért is én vagyok a hibás mert megcsaltak ,és másképp fogom fel a dolgot ? :))
2014. aug. 19. 13:18
 32/86 anonim ***** válasza:
57%

Ne törődj senkivel. Miért lenne sok? Bár én férfiból vagyok, de azt hiszem túlszárnyaltalak téged már rég. Élvezd az életet, élvezd a tested és másokét is. Ha találsz olyan tested, amiben lélek is van, akkor úgyis megtartod :) Ámen

36/f

2014. aug. 19. 13:22
 33/86 anonim ***** válasza:
67%

"most őszintén azért is én vagyok a hibás mert megcsaltak ,és másképp fogom fel a dolgot ? :))"

Mi van, te nem érted a virágos metaforát? :D

2014. aug. 19. 13:23
 34/86 A kérdező kommentje:
Ámen !
 35/86 A kérdező kommentje:
meg lehet ,hogy nem értem :))
 36/86 anonim ***** válasza:
82%

Már alig várom, hogy idősebb legyek egy 10 évvel és láthassam, hogy mi lett a mai szabadjára engedett fiatalságból. Az, hogy te 2 év alatt 12 fiúval keféltetted meg magadat az nagyon sok. Ráadásul a válaszaid alapján nem is áll módodban változtatni. 30 éves korodra egy kivénhedt .... leszel aki majd nem fog senkinek sem kelleni. Aztán ha mákod van találsz egy bangát, aki csinál neked gyereket, de még ő is értéktelennek fog tartani, mert csak az nem kapott meg korábban téged aki nem akart.

Nem vagyok irigy, bennem még nem járt senki (mert kandúr vagyok) és nem is állnék össze egy ilyen lánnyal, mint te. Nem akarok gombatelepet a fütykösömön.

26/F

2014. aug. 19. 13:25
 37/86 anonim ***** válasza:
70%

Mi a gondotok a megértő társ dologgal?

Az, ha valaki csak barmokkal jön össze, az egyes-egyedül az ő saját hibája. Rossz emberismerő, nem hagy elég időt a kapcsolat kialakulására. Ha összeálltok minden jött-menttel,akkor mégis mit vártok? Mellesleg egy olyan nőt, aki két év alatt 12 faszival összefeküdt, én mégcsak meg se dugnék...

Tudod, az, hogy szexuálisan kiéld magad és tapasztalt legyél, nem feltétlen járul az hozzá, hogy kéthavonta váltogasd a partnereid.

Gyökér vagy, ez apró, kicsi lány, aki belül egy NULLA. Nincs benned semmi erő, a legkisebb se, mivel EGY fiú képes volt ezt elérni nálad. Gyenge vagy. Szedd össze magad!

Bár magyarázhatok, úgy fogod végezni, mint a többi hozzád hasonló.. még pár évig k---úúratod magad, aztán rájössz, hogy tönkremész. Aztán menekülsz az első férfi karjába, akit meglátsz. Legyen izmos, sármos, a többi nem számít. Két hónap alatt már hozzá is fogsz menni, mert egy naiv p...icsa leszel akkoriban is, aztán majd szép lassan felnyílik a szemed, mikor rájössz, hogy nem tiszteli benned a nőt. Ami nem meglepő, mert az alakodon kívül semmi nőies nem is lesz benned.

Na, nagy eséllyel lesz ilyen egysíkú életed. Csak kérlek, aztán majd ne ide járj panaszkodni.

2014. aug. 19. 13:25
 38/86 anonim ***** válasza:

"meg lehet ,hogy nem értem :))"

Nem is tudom melyik a gázabb, a szabados libsi életforma amit te meg sok értelmes, normálisnak tartotok, vagy hogy nem fogod fel a példát :D

Reménytelen.

2014. aug. 19. 13:28
 39/86 anonim ***** válasza:
nicns ezzel baj
2014. aug. 19. 13:33
 40/86 anonim ***** válasza:
38%

Nem sok, ne hallgass a sok prűd, álszent gyk-s válaszolóra. Legtöbb egészséges, független nő kb. ilyen átlagot felmutat élete egy szakaszában. Nincs ezzel semmi gond, megteheted, élvezd!

Akik ide írogatnak, itt siránkoznak azok nagy részének fogalma sincs az életről és nulla közük van alapvető szexuális kultúrához :-P

2014. aug. 19. 13:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!