Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek 2 év alatt sok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek 2 év alatt sok a 12 fiú?

Figyelt kérdés

2014. aug. 19. 12:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
52%

Azért azt én is hozzátenném, hogy egy normális ember esetében, ha nem fektetett meg x csajt 30 éves korára, vagy nem dugatta meg magát x faszival 30 éves korára, az nem függ össze azzal, hogy kiélte-e magát, élt-e eleget, volt-e elég ideig szabad.

Nekem eddig 3 komolynak induló kapcsolatom volt, 22 éves férfi vagyok. Az egyéjszakást sosem igényeltem. Ettől függetlenül úgy gondolom, sokkal többet tapasztaltam, éltem mint azok, akik már 16 csajt megdugtak. Nem, nem szexuális téren, hanem érzelmi téren.

És akkor most mérlegeljetek, melyik lehet egy későbbi házasságban fontosabb? Az érzelmek megfelelő, talpraesett kezelése, vagy az, hogy szexeltél-e eleget..?

Úgy gondolom, ha valaki megcsalja a párját már idősebb korban, akkor az nem azért van, mert nem "élt" eleget. Egyébként is megcsalta volna. Egyáltalán mi ez az "élni" dolog? Élni = b..aszi?

Egyébként a használtautós téma egész találó, nekem sem kéne olyan lány, akibe már 25-en jártak. Nem érezném magam kiváltságosnak, hogy ilyen nővel lehetek együtt.

Aki meg felhozta ellenpéldának, hogy a nők hányni is szoktak, az egy kretén és nem érti, amit mondanak neki.:)

Egy nőnek legyen tartása. Attól lesz kívánatos, nőies. Aki odaadja magát minden második szóra az kell a francnak. Egyszerű embernek számít. A normális egyén meg a bonyolult személyiséget keresni, mert abban van mit megfejteni!

2014. aug. 19. 15:19
 62/86 anonim ***** válasza:
De miért legyünk mi erkölcsösek, ha ti dughattok kedvetekre? Hagyjuk már... ha összejönnénk, nem is tudnád h kikkel voltam(nem voltam, de ha lettem volna), mert egész egyszerűen nem mondom el.
2014. aug. 19. 15:21
 63/86 anonim ***** válasza:
62: Ne csúsztass. :)
2014. aug. 19. 15:26
 64/86 anonim ***** válasza:
Nincs itt semmi csúsztatás.
2014. aug. 19. 15:27
 65/86 anonim ***** válasza:

64: De van. Pont az előtted lévő írta le azt, hogy ő sem igényli azt, hogy össze-vissza dugdosson lányokat. Sőt, 26 éves létemre én sem igénylem és nem is igényeltem.

Ezzel csak azt próbálod meg jusztifikálni, hogy a kérdező egy ribizli. Tudom, tök jó másokat okolni azért, mert nem tudjátok kordában tartani a vérmérsékleteket.

2014. aug. 19. 15:31
 66/86 anonim ***** válasza:
47%

#61:

Én lehet, hogy kretén vagyok, de ti meg éretlen gyerekek, akik majd egyszer felnőnek ... Rakjátok el és olvassátok majd vissza 20 év múlva, amiket ide írtatok :-P ... Addig hiába magyarázunk nektek, falra hányt borsó :-P

2014. aug. 19. 15:32
 67/86 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts. Sok pasi is van, aki nem tudja kordában tartani. És? Rájuk miért nem mondtok semmit?
2014. aug. 19. 15:32
 68/86 anonim ***** válasza:

Én nem mondom, hogy mi dughatunk kedvünkre. Leírtam neked, hogy ugyanúgy elítélem a férfi nem ezen képviselőit is. Rossz szó az elítélem, bocsánat. Nem ítélem el, csak értetlenkedek előtte. Lány, nem attól lesz teljes az élet, hogy sok emberrel fekszel össze. Sőt, épp attól lesz értékelhető, hogy nem adod meg magad mindenkinek.

Azt meg honnan fogom tudni, hogy hány emberrel feküdtél össze? Tudod, ha egy igazán komoly kapcsolatról van szó, akkor a felek akár ezt is megbeszélik. Ha valakivel eljutsz erre a szintre és imádod és szereted őt, akkor szívesen mondanád neki, hogy "ja, előtted 24 fiúval feküdtem le, de azok nem voltak komolyak"...? Valamirevaló férfi ilyenkor megkérdezi magától, hogy ezt a lányt ilyen könnyű megkapni? Tudod, mint a kereslet-kínálat. Amiből sok van, az olcsó. Amiből kevés, az drága és értékes. Vagy valami ilyesmi.

De ugyanez kéne legyen fordított esetben is. Ha a fiú mondja el a lánynak, hogy eddig vagy 28 csajt megkettyintett. Ebben az esetben a lány jogosan gondolhatja, hogy "te... lehet, hogy csak én is egy leszek a sok közül?"

2014. aug. 19. 15:34
 69/86 anonim ***** válasza:
Azért ez nem ennyire egyszerű... meg mondom, van olyan csaj aki ezek után komolyodott meg. Őszintén szólva meg az előéletéhez nekem semmi közöm, ahogy neki se az enyémhez.
2014. aug. 19. 15:36
 70/86 anonim ***** válasza:
caM008: Úgy gondolom kettőnk közül te vagy az éretlen. De ezen kár vitázni, önfejűek vagyunk azt hiszem.:)
2014. aug. 19. 15:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!