Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
örülünk Apollonion, hogy annyira tele van a s...gged pénzzel, h csakis új autót veszel, véletlenül sem használtat.
Egyik előzőnek: ok, de a 3 is több, mint a 2... lehet a 3as számmal én is meg lennék elégedve, ha ebből egy egyéjszakás lett volna.
Egy szóval sem mondtam amúgy, hogy nekem a d..gás lenne az életem, pont ellenkezőleg, képtelen vagyok rá normális kapcsolatban(pedig 3,5éve h járunk), mert tapasztalatlannak érzem magam.
Ellenpéldát tudok, nem egy barátnőm ribi volt fiatal korában, most meg teljesen jól elvan egy férfi mellett. Én ezt sose fogom tudni elmondani magamról... mert kíváncsi vagyok, élnék még és tapasztalnék, de túl korán találtam egy valamirevaló pasit. Szóval...
51: Akkor el kell járni szexuálpszichológushoz, vagy akármilyen tanfolyamra. Nem muszáj a fél településen végigmenni ahhoz, hogy valakiből jó szerető legyen. Én amikor elvesztettem a szüzességemet, már akkor olyan voltam az ágyban, mint sok más veterán (és ezt nem én mondtam, az egyik exem a fejemhez vágta hogy hazudok és nem is vagyok szűz). Közben pedig a kapcsolatunk alatt nagyon sokat fejlődtem és tanultam; amit a következő kapcsolatokban tovább kamatoztattam. Nyitottnak kell lenni az újdonságokra (de nem úgy, ahogy a kérdező; mert az se lepne meg, ha ő az ágyban úgy feküdne, mint egy deszka).
Érdekes ez is...Most jutott eszembe, hogy egy lány azt mondta nekem, hogy a fiú aki sok lánnyal volt már együtt, nem igazán erőlteti meg magát és csak arra hajt, hogy elmenjen. Utána talán ügyetlenkedik egy kicsit és ennyi volt. Jön a következő... Ezért nem is fontos az ilyen embereknek az, hogy ügyesek legyenek. A mennyiség a fontos és nem a minőség.
Apollyon:
Nem is csókolsz meg olyan nőt, aki sokat hányt életében? És kérsz ezekről a dolgokról egy leltárt, mielőtt összejössz valakivel: hányszor élveztek belé, hányszor hányt életében stb.
Hány éves vagy? Ha nekem 20 alattit írsz, akkor fejenváglak. :D
nem, aki sokat hány,az beteg.
bár nem tudom ezt hogy érted.
nagyon ritka az olyan mikor megfog bárki engem a belsőértékével,szerintem kevés van akiben van bármi értékes,de ha megteszi,akkor megtudok mindent róla igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!