Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj, hogy a barátomon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogy a barátomon kívül nincsenek barátaim? Két egyetemi év alatt sem sikerült barátokat szereznem. Szeptembertől új suliba megyek, de valószínűleg ott sem lesz más a helyzet.

Figyelt kérdés

2014. aug. 17. 02:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%
Eléggé, mert ha ő nem lesz, mi lesz veled? Ezért sem szabad felrúgni a meglévő barátságokat sem párkapcsolat miatt. A meg nem lévőket meg igenis össze kell szedni, hogy legyen baráti köröd. :) Miért ne változna? Minden változik, csak a halál örök.
2014. aug. 17. 02:06
 2/17 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen emberek,figyelk ha neked igy jo...de mivel irtal,gondolom valamilyen szinten zavar

Az uj suliban miert ne lehetne tiszta lappal indulni,es megprobalni ismerkedni?:)

2014. aug. 17. 02:06
 3/17 anonim ***** válasza:
Miért nem vagy nyitottabb?
2014. aug. 17. 02:07
 4/17 A kérdező kommentje:
Én nyitott vagyok, de az emberek általában nem engem választanak barátnak. Lehet nem jó a kisugárzásom vagy nem tudom. Pedig szerintem kedves vagyok.
2014. aug. 17. 02:10
 5/17 anonim ***** válasza:
neked legalább van valakid... én ennek is örülnék.
2014. aug. 17. 02:12
 6/17 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem örülök, de azért örülnék egy-két egyszerű barátnak is.
2014. aug. 17. 02:14
 7/17 anonim ***** válasza:
én meg annak is, ha valaki legalább be akarna baszni velem, de még azt sem. Ezek szerint nagyon visszataszító lehet, ha valaki magányos és depressziós és kétségbeesetten keres valakit, akárkit.
2014. aug. 17. 02:16
 8/17 A kérdező kommentje:
Hallod, te nagyon el lehetsz keseredve. Segítenék ha tudnék, de mint látod, nekem sem megy a barátszerzés.
2014. aug. 17. 02:23
 9/17 anonim ***** válasza:
Miért nem próbáltok egymással barátkozni? Bassz*tok be együtt, vagy valami. :)
2014. aug. 17. 02:24
 10/17 anonim ***** válasza:
nem baj, majd kimegyek rendezvényre, és iszok egyedül...
2014. aug. 17. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!