Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj, hogy a barátomon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogy a barátomon kívül nincsenek barátaim? Két egyetemi év alatt sem sikerült barátokat szereznem. Szeptembertől új suliba megyek, de valószínűleg ott sem lesz más a helyzet.

Figyelt kérdés

2014. aug. 17. 02:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
a kérdező biztosan messze van...
2014. aug. 17. 02:25
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy messze vagyok-e, mert nem tudom merre lakik elkeseredett "barátom" :)
2014. aug. 17. 02:28
 13/17 anonim ***** válasza:
somogy megye
2014. aug. 17. 02:30
 14/17 A kérdező kommentje:
Messze vagyok :( Úgyhogy nem ihatunk együtt.
2014. aug. 17. 02:33
 15/17 anonim ***** válasza:
de meglepődtem.. :c xd
2014. aug. 17. 02:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Ugyanez a helyzetem. Vagyis hát mostmár barátom haverjai az én haverjaim is, de amúgy senki. Soha nem is voltak barátaim. Mindig jól elvoltam azzal a társasággal akikkel épp együtt voltam (osztály, egyetemi csoport, stb), de sose voltam túl szoros kapcsolatban senkivel.

Nekem nem baj, én igazából teljesen jól elvoltam/elvagyok így.

2014. aug. 17. 11:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Eléggé baj, nem kell sok barát, nem is kell állandóan összeröffenni, de azok igazi jó barátságok legyenek.

Ha vele történik valami, nagyon magadra maradhatsz (nem feltétlenül az, hogy elhagy, de lehet egy baleset, vagy a munka, tanulás miatt kerülnétek távol egymástól).

2014. aug. 19. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!