Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/86 A kérdező kommentje:
az már biztos ! :)
2014. aug. 19. 13:13
22/86 anonim válasza:
Ne foglalkozz senkivel! A kérdéssel csak eteted őket, mert olyan mintha nem lennél biztos abban, hogy helyes.
A +1 az egyetértésemet fejezte ki, hogy élvezni kell az életet. +Le kell szarni az olyan tetveket, akik ribiznek egy ismeretlen lányt, aki lehet hogy jóval többet ér náluk...
19F
Itt mindenki ilyen megkeseredett?
23/86 anonim válasza:
Ha ennyire meg vagy győződve róla, hogy nem sok, akkor miért kérdezed egyáltalán? Igen, a többség szerint sok, szerintem is az. Egy lélekben egészséges ember nem b..aszik össze-vissza, hanem kapcsolatot keres, megértő társat.
24/86 anonim válasza:
22-es, bocsi, csk hozzászoktam a gyk-s hozzáálláshoz :D
am meg depis vagyok, most megyek ki az utolsó 6 vizsgámra....
25/86 anonim válasza:
Megértő társ, ahahahahh--- a mai pasikkal?:D és minek?
26/86 A kérdező kommentje:
megértő társat? ebbe a kib*szott világba ? egy embert szerettem igazán ,megcsalt megalázott,érdemes az igazit keresni ,18 éves vagyok ,akor élvezem
2014. aug. 19. 13:15
27/86 anonim válasza:
Minek tetted fel ezt a kérdést, hogy ha megsértődsz a válaszokon? :D
28/86 A kérdező kommentje:
mások szerinte előttem az élet!
2014. aug. 19. 13:16
29/86 A kérdező kommentje:
nem sértődöm meg egyáltalán :)) csak válaszolok rájuk :))
2014. aug. 19. 13:16
30/86 anonim válasza:
25-ös, 26-os,
Csak ismételni tudom magam;
Amilyen virágot szakítasz, olyat szagolsz :) Ha büdös a virág, ne a virágot hibáztasd, és ne mutogass az egész rétre hogy úgy szar ahogy van. Te irányítod az életed, nem? Akkor te vagy a felelős azért, amibe kerültél, te szakítottad a virágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!