Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy egy nő/lány sok férfival lefeküdt az azt jelenti, hogy nincs tartása?
Fiú vagyok, 20 éves. Ezt a kérdést nem provokálásból írtam ki. Csak szerintem, ha egy nő/lány sok férfival volt annak nincsen tartása. Ez alatt nem a komoly kapcsolatokat értem, csak sokaknak van szexpartnere. Nyilván ez se volna baj egy KORon felül. Az a bajom, hogy ismerkedésnél ez előszokott kerülni. Manapság a 18 éves lányok is voltak már jópár pasival, szexpartnerrel. Én ilyenkor mindig elundorodtam. Volt barátnőm is 18 éves és mikor mondta hogy 10 pasival lefeküdt az sziven ütött. Értem én, hogy szeretik a szexet meg minden, de hol a tartás? Nem hibáztatom ezeket a lányokat, nőket, az is valószínű hogy én vagyok a régimódi. A véleményetekre volnék kíváncsi.
Szinte mindig előfordul, hogyha egy szép, jócsajnál próbálkoztam az mindig egy szép nagy számot mondott előző szexpartnereket illetően. Mondhatjátok, hogy ne ilyenekkel ismerkedjek, de aki közösségbe jár csinos lány az valószínű hogy ilyen (tisztelet a kivétételnek). És tudom, hogy semmi közöm hogy ki hány pasival volt előttem, de van hogy akaratlanul szóba jön, mikor én kerülném a témát.
Szóval mit gondoltok? Én vagyok túl régimódi vagy a mai lányoknak rossz az értékrendje?
k. semmi jogod beleszólni mások nemi életébe, és ítélekzni felette. Iszonyat nagy b*nkóság.
Ha visszaolvasol erre is reagáltam.
előbb utóbb mindenki el fogja fogadni azt amiben él. Többé kevésbé. De legalább alkalmazkodni fog hozzá.
Mint írtam egyetérteni nem kötelező, csak ez körülötte a világot nem érdekli. És pláne nem fog a kedvéért megváltozni.
Szóval másképp gondolkodni lehet, sőt kell is. Csak arra kell figyelni, hogy ne elvárjuk, hogy a világ úgy működjön ahogy mi akarjuk, mert nem fog.
Az az magas erkölcsiség amit képviselni akarsz mindenáron többek között arra a szellemiségre épül, amely azt mondja "ne ítélj, hogy meg ne ítéljenek" :)
Olyan kultúrkörben élsz amely erkölcsi alapjának tekinti ezt is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!