Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Attól, hogy egy nő/lány sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Attól, hogy egy nő/lány sok férfival lefeküdt az azt jelenti, hogy nincs tartása?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, 20 éves. Ezt a kérdést nem provokálásból írtam ki. Csak szerintem, ha egy nő/lány sok férfival volt annak nincsen tartása. Ez alatt nem a komoly kapcsolatokat értem, csak sokaknak van szexpartnere. Nyilván ez se volna baj egy KORon felül. Az a bajom, hogy ismerkedésnél ez előszokott kerülni. Manapság a 18 éves lányok is voltak már jópár pasival, szexpartnerrel. Én ilyenkor mindig elundorodtam. Volt barátnőm is 18 éves és mikor mondta hogy 10 pasival lefeküdt az sziven ütött. Értem én, hogy szeretik a szexet meg minden, de hol a tartás? Nem hibáztatom ezeket a lányokat, nőket, az is valószínű hogy én vagyok a régimódi. A véleményetekre volnék kíváncsi.

Szinte mindig előfordul, hogyha egy szép, jócsajnál próbálkoztam az mindig egy szép nagy számot mondott előző szexpartnereket illetően. Mondhatjátok, hogy ne ilyenekkel ismerkedjek, de aki közösségbe jár csinos lány az valószínű hogy ilyen (tisztelet a kivétételnek). És tudom, hogy semmi közöm hogy ki hány pasival volt előttem, de van hogy akaratlanul szóba jön, mikor én kerülném a témát.

Szóval mit gondoltok? Én vagyok túl régimódi vagy a mai lányoknak rossz az értékrendje?

2014. aug. 10. 16:41
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:

Azt ugye tudod 29-es, hogy a 30-40-es átlagéetkor úgy jön ki hogy csecsemő korban rengetegen meghaltak ami lehúzza az átlagot?

A nemi érés akkor volt, mint most sőtt inkább pár évvel később átlagban......

2014. aug. 10. 17:35
 32/47 anonim ***** válasza:
25%
Annyira szeretem az ilyen gender érzékeny vagy feminista női lényeket akik akkora írdatlan nagy baromságokat tudnak mondani, csak azért hogy a tökéletességbe emeljék magukat, és alázzák a férfiakat. Hihetetlen! Mert ha egy nő "rosszul" él, akkor már az egész női nemet megsértem azzal, ha kifejetem a véleményem erről az egy nőről! Vicces! A nők még azon sem tették túl magukat hogy már egyenjogúság van, de nem a múltbéli sebeik után kéregetik a sebtapaszt egy olyan generációtól, aki nem is sejt semmit! Mint ahogy nekünk kell megemlékeznünk a zsidók miatt, meg 2014 a zsidók éve! Mit ártottam én nekik? Miért tehetek én arról hogy abban az országban élek ahol régen egy borzalmas tett színhelye volt. MIÉRT KÉNE ROSSZUL ÉREZNEM MAGAM AMIATT AMI A MÚLTBAN TÖRTÉNT ÉS SEMMI KÖZÖM Hozzá. Nem nők és férfiak vannak hanem emberek, miért nem lehet megtanulni végre? Egy nő és egy férfi is lehet ugyanúgy rossz ember alávaló s miegymás és ugyanúgy lehet egy csodálatos EMBER, nem pedig férfi vagy nő! EMBER!
2014. aug. 10. 17:38
 33/47 anonim ***** válasza:

"valaki a törődést koldulja így, mert lelki sérült"

na, de hát én is pont ezt írtam, ebben egyetértünk

2014. aug. 10. 17:40
 34/47 anonim ***** válasza:

Egyszerűen akkoriban sokkal keményebb volt a világ. A köznép pl: gyakorlatilag semmilyen egészségügyi ellátást nem kapott, és az életkörülményei is siralmasok voltak. Kivétel nélkül vitamin hiány, alul tápláltság, járványok, kosz, és mocsokban élés, kemény fizikai munka, és plusz a háborúk.

Hullottak mint a legyek. A tehetős emberek akik tiszta környezetben jól tápláltak voltak elélhettek 60-70+ éves korukig is, de ez a felső 0,5% körüli érték.

pl: a hűség sem volt probléma cirka 15 évig. Most 50+ évet kéne így leélni. Szociológiai tény, hogy a hagyományaink azért kezdenek átalakulni (hűség fogalma, házasság intézménye, stb...) mert drasztikusan megnyúlt az élethossz, és gyökeresen megváltozott az átlagember életkörülménye, gazdasági helyzete is. Gyakorlatilag totálisan alkalmatlan a szokás rendszerünk arra, hogy gazdaságilag független, jólétben élő emberek együtt éljenek 80-90 éves korukig is.

Újra értelmezésre kerül majd minden szokásunk és hagyományunk, mert a világ amelyben élünk ki fogja kényszeríteni. Nincsenek örök igazságok :)

2014. aug. 10. 17:43
 35/47 anonim ***** válasza:
Ok, de ha majd ebben a változó világban megszűnnek az olyan "intézmények" is, mint az esküvő, házasság, család, a nők fognak a legjobban sírni
2014. aug. 10. 17:48
 36/47 anonim ***** válasza:
"A világ megváltozott. Egyetérteni nem kötelező. Ítélekzni ettől még nincsen joga." Dowd ne haragudj de ez szerintem emberi méltóságot sértő kijelentés! Ha a világban az öldöklés lesz a divat, mert miért ne lehetne? Akkor is csak ennyit mondunk rá hogy a világ megváltozott, nem értek vele egyet! Aztán 10 percel később felkapod a pisztolyt és lemészárolsz egy családot, csak mert ilyen a társadalom... Az emberi mivoltunk az a mienk!
2014. aug. 10. 17:50
 37/47 anonim ***** válasza:
Ítélkezni meg mindenkinek van joga. Nem tiltja semmi.
2014. aug. 10. 17:53
 38/47 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy megszűnne. Amint kialakul az új "emészthető" formája ismét reneszánszát fogja élni.

Én legalábbis bízom benne. A gazdasági szerepe megszűnt, a nők is anyagilagg független életet tudnak élni. Nincsen vagyon gyarapítási, és megőrzési felhangja már.

Családok sem szövetségeket akarnak kötni, gyakorlatilag mindegy nekik, hogy ki mivel foglalkozik.

A pure szerelmi vonal pedig megmaradt, de az egyház szerepe drasztikusan zuhan. Egy sima anyakönyvi papír pedig már gyakorlatilag jogilag sem képvisel olyan jogi előnyt a párnak, mintha bejegyzett élettárs lenne.

Egyszerűen a házasság mellett ész érv már nincsen, csak romantikus, jelzés értékű felhangja. Akinek rangot jelent a kapcsolatában a férj/feleség státusz az házasodik. Aki meg nem, az nem. Semmiféle olyan praktikus kohéziós erő nincsen mögöttem ami még megvolt akár csak az 1940-es években is.

2014. aug. 10. 17:53
 39/47 anonim ***** válasza:

ne legyél már ennyire nehéz. Direkt kiforgatod a szavakat, hogy beleköthess.

Mindenki számára világos, hogy a pusztítást és mások megölését nem lehet tétlenül nézni/hagyni.

Ezt ne hasonlítsuk már ahhoz, hogy egy lány lefekszik e 5 pasival vagy sem! Ne csúsztass.

Mindenki értette aki akarta, csak az nem, aki bele akart kötni.

2014. aug. 10. 17:55
 40/47 anonim ***** válasza:

35 Én inkább örömtáncot járnék.

36 Sose becsüld alá az emberi birkaságot. Meg a vallást. És a jólelkű embereket se.

2014. aug. 10. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!