Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy egy nő/lány sok férfival lefeküdt az azt jelenti, hogy nincs tartása?
Fiú vagyok, 20 éves. Ezt a kérdést nem provokálásból írtam ki. Csak szerintem, ha egy nő/lány sok férfival volt annak nincsen tartása. Ez alatt nem a komoly kapcsolatokat értem, csak sokaknak van szexpartnere. Nyilván ez se volna baj egy KORon felül. Az a bajom, hogy ismerkedésnél ez előszokott kerülni. Manapság a 18 éves lányok is voltak már jópár pasival, szexpartnerrel. Én ilyenkor mindig elundorodtam. Volt barátnőm is 18 éves és mikor mondta hogy 10 pasival lefeküdt az sziven ütött. Értem én, hogy szeretik a szexet meg minden, de hol a tartás? Nem hibáztatom ezeket a lányokat, nőket, az is valószínű hogy én vagyok a régimódi. A véleményetekre volnék kíváncsi.
Szinte mindig előfordul, hogyha egy szép, jócsajnál próbálkoztam az mindig egy szép nagy számot mondott előző szexpartnereket illetően. Mondhatjátok, hogy ne ilyenekkel ismerkedjek, de aki közösségbe jár csinos lány az valószínű hogy ilyen (tisztelet a kivétételnek). És tudom, hogy semmi közöm hogy ki hány pasival volt előttem, de van hogy akaratlanul szóba jön, mikor én kerülném a témát.
Szóval mit gondoltok? Én vagyok túl régimódi vagy a mai lányoknak rossz az értékrendje?
Kérdező, hetes vagyok.
Nincs bajod a szexszel, de nem szereted, ha a nők szexelnek. Aha, ez így korrekt. Tudod, a szexben az a jó, hogy élvezetes adni és kapni is. Tehát, szar alak szerinted, aki jót ad.
...Mondd, nem vagy te egy kicsit gonosz...?
Olyan buta kis felfogásod van, de észre is veszed, hogy milyen rosszmájú vagy, vagy... ez csak így jön?
A szexualitást méltó partnerrel kell megélni.
Nem vadidegen libákat a wc-n, hanem szemmel udvarolni, beszélgetni, megvan e a kémia, aztán pedig szép szeretkezés egy nagyon vonzó emberrel.
ez is olyan mint a fetészet, vagy a főzés. Lehet pancsolni, összevágni, trehányul melegíteni egy zacskós levest, de attól még nem lesz szakács az ember.
Nem a száma a lényeg, hanem a módja :) Egy szép szeretkezés egy vadító partnerrel 100x többet mint 100 buliban felszedett liba, még akkor is ha az is csak egy éjszakáról szól.
Bármit lehet jól, és a szépséget keresve csinálni, és bármit trehányul, gusztustalanul, ordenárén.
Ez alól a szex különösen nem kivétel.
Nincs tartása. Én is tapasztalom, hogy 15 évesen már széttette nem egy kiscsaj a lábát, hogy agyonkefélje sok fas z. Hidd el, akik azt írták kommentbe előttem, hogy mi közöd van hozzá, azok riba ncok csak nem tudnak mit kezdeni magukkal :)
Akik ilyen lányok, azoknak hidd el sosem lesz egy normális kapcsolata, és sosem volt, ezért is folyamodnak, ahhoz, hogy fas zról fas zra járkáljanak. És ha azthiszik, hogy mégis normális a kapcsolatuk, akkor nagyot tévednek ;) Szégyenletes dolog de ez van. Az ilyen lányokhoz hozzá sem szabad szólni, mert mi van abban, ha meghódítasz egy kur vát?
Amúgy meg nem véletlenül nem azt kérdezik meg ilyenkor, hogy "hányszor dugtál?", mert az egy pasit se zavarna ha két komoly kapcsolatban pl. 1000-szer.
Ezt jobban elnézik, mintha azt mondja, hogy 50 pasival 50-szer, és nem véletlenül!
36 évesen megéltem elég sok dolgot, pláne nem vagyok ri--anc, nem is tudnék. (36 éves nő férfi vagyok :D)
Csak már vagyok annyira "öreg", hogy előbb gondolkodom aztán ítélkezem. (ez huszonévesen még komoly teljesítmény tudom, én is voltam ennyi idős) Ifjonci vehemencia és zsigerből ítélkezés megy ezerrel.
Mellesleg ha utána olvasnátok azt is tudnátok, hogy a későbbi párkapcsolatára valóban van hatással: kitombolja magát, és inkább megnyugszik. Tönkre nem teszi azt.
Ezt a legendát nem tudom ki találta ki, de köze nincsen a valósághoz.
Gyanítom egy célt szolgál ez a marhaság mint mindenáron legalizálni, hogy miért rib--ncozunk.
(egyébként értelmes ember nem riban-oz. Lehet villogni, hogy mennyire tiszteli a nőket, de aki rib-ncozik azt elárulják a szavai. Nem tiszteli őket)
"a szexualitást csak úgy lehet megélni, ha a nő havonta váltogatja a partnerét? Egy emberrel már nem is, hosszútávon?"
Mindenki a saját módján éli meg. Kinek erre van igénye, kinek arra.
Ezer oka lehet annak, hogy egy ember gyakran váltogatja a partnereit. Zsigerből ítélkezni meg kifejezetten primitív dolog szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!