Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy egy nő/lány sok férfival lefeküdt az azt jelenti, hogy nincs tartása?
Fiú vagyok, 20 éves. Ezt a kérdést nem provokálásból írtam ki. Csak szerintem, ha egy nő/lány sok férfival volt annak nincsen tartása. Ez alatt nem a komoly kapcsolatokat értem, csak sokaknak van szexpartnere. Nyilván ez se volna baj egy KORon felül. Az a bajom, hogy ismerkedésnél ez előszokott kerülni. Manapság a 18 éves lányok is voltak már jópár pasival, szexpartnerrel. Én ilyenkor mindig elundorodtam. Volt barátnőm is 18 éves és mikor mondta hogy 10 pasival lefeküdt az sziven ütött. Értem én, hogy szeretik a szexet meg minden, de hol a tartás? Nem hibáztatom ezeket a lányokat, nőket, az is valószínű hogy én vagyok a régimódi. A véleményetekre volnék kíváncsi.
Szinte mindig előfordul, hogyha egy szép, jócsajnál próbálkoztam az mindig egy szép nagy számot mondott előző szexpartnereket illetően. Mondhatjátok, hogy ne ilyenekkel ismerkedjek, de aki közösségbe jár csinos lány az valószínű hogy ilyen (tisztelet a kivétételnek). És tudom, hogy semmi közöm hogy ki hány pasival volt előttem, de van hogy akaratlanul szóba jön, mikor én kerülném a témát.
Szóval mit gondoltok? Én vagyok túl régimódi vagy a mai lányoknak rossz az értékrendje?
már miért ne lenne? Ő döntött így. Igen. Közöd? Semmi :) Akkor? :)
Előbb vagy utóbb mindegyikőtöknek meg kell szokni, hogy nem a viktoriánus korban éltek, a nőknek pont annyi joguk vagy úgy élni az életüket ahogy nekik tetszik ahogy bárki másnak. Aki meg ezt nem képes megugrani szellemileg az pedig az ítékezésével csak magát járatja le.
A világ megváltozott. Egyetérteni nem kötelező. Ítélekzni ettől még nincsen joga.
Te vagy régimódi.
A régi lányok is szexeltek 15 évesen a szénakazalban, csak akkor nem volt fogamzásgátló és jött is a gyerek. Aztán a lány apja meg férfi rokonai megkeresték a srácot, hogy vagy elveszi a csajt vagy agyon ütik, így persze jött az esküvő.
Na csak ezért tűntek erkölcsösebbnek a régi lányok és fiúk........
Én 18 vagyok és 1 férfival feküdtem még csak le :) (2hónapja)
Ennek örülök is :)
Igen, régimódi vagy. De a társadalom is az, úgyhogy pont beleillesz! Haha, hehe, hihi. Jah, nem.
Gondold csak el... milyen szánalmas és gyomorforgató, hogy egy személy, akinek vagina van a lábai között, szeretni merészeli a szexet és nem tartja magát a huszadik századi társadalmi normáknak titulált szexista és álszent szabályokhoz! Hú, hát! Mit képzel? Gustustalan, bleh. Micsoda riherongy! Szexelni? Egy nőnek? Az egy dolog, ha faszi csinálja, nekik szabad, hiszen ők a teremtés csúcsa, fallosz lóg a lábaik között - de egy oldalborda? Pft, haggyá' már.
Te kérdező... unszimpatikus egy ürge vagy. Mármint... szeretném megélni, ha egyszer olyan kérdésekbe is botlanék az oldalon, amik nem szapulják a nőket, ha azok meg merik élni a szexualitásukat és nem prűd szűzként tartogatják magukat. Mi bajod a szexszel? Mi bajod van azzal, ha az emberek -nő és férfi- szeret szexelni? Maszturbálsz? Akarsz majd kölyköket? Képes leszel egyszer nyitottabb lenni és nem ragaszkodni ahhoz a tévhithez, hogy az ilyen nőknek nincs tartása?
Nem? Miért nem?
https://www.youtube.com/watch?v=-zk2gE3yAP0
Ezt hallgasd meg. Úgy nevezik ezt, hogy "slutshaming". Igazából senkinek semmi köze hozzá, hogy ki hány emberrel feküdt le, erről szerintem nem is szokás beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!