Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lány, akit szerettem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány, akit szerettem, lefeküdt egy 25 évessel. Ez engem megrázott. (? )

Figyelt kérdés
19 vagyok, a lány, akit szerettem 15 éves, és kb. pár hónapja megismerkedett egy 25 évessel. mi jól elvoltunk, elvileg szeretett, most meg kiderült, hogy a napokban lefeküdt a 25 évessel. nekem ez undorító... 10 évvel idősebb nála... lehet ilyenkor tenni valamit? ezt megemészteni nem könnyű.
2010. dec. 23. 09:16
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
ja és szűz volt.
2010. dec. 23. 09:18
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
hagyd ott, nem érdemel meg téged, ha melletted ilyet tesz.
2010. dec. 23. 09:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

hagyd ott..-.-' nem érdemel meg..

majd csak találsz jobbat.. :S

2010. dec. 23. 09:27
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Azért ez a 25 évest is minősíti. Igaza van az előzőeknek: ez egy hülye k*rva, hagy a p*csába!
2010. dec. 23. 12:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen megrázó. Gondolom nagyon fáj is... Ez azt is bizonyítja, hogy nem szeretett téged, ha már azt sem akarta hogy te vedd el a szüzességét. Jah és ezek után úgysem bíznál már meg benne.

Hagyd ott...

Ha mégis úgy döntesz, hogy vele maradsz ilyen eset után, magad is leminősíted mások szemében és csak 1 papucs leszel.

2010. dec. 24. 23:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
ha nem érzelmileg csalt meg csak testileg (amit kétlek) ..akk. is meggondolnám, folytassuk-e. Meg elvileg, ha szeretne, miért nem neked adta a szűzességét? Most hagyd ott, mielőtt még jobban fájna, és megcsinálná még ezt párszor. Vannak normális csajok is, igaz, egyre kevesebb, őket keresd.
2010. dec. 24. 23:28
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Dobd ki, próbáld meg elfelejteni (persze gondoltam, hogy nem könnyű nem is azt mondtam..) de próbáld meg elfelejteni, ha igazán szeretted 2-3 hét biztos kell. Még szerencse, hogy most szünet van.

Aztán ha feldolgoztad, mehetsz újra partyzni :)

2010. dec. 24. 23:31
 8/14 anonim ***** válasza:
89%

ámen az előzőeknek

nagy ribi lehet =)

amugy nem kell lelkizni nagyokat ezen ha nem megy akkor is meséld be magadnak h k*r*a és ugy könnyebb lessz =)

2010. dec. 24. 23:38
 9/14 modian ***** válasza:
100%

A második válaszoló szívemből szólt.

Az erőszakot én nem javaslom, de kétségtelenül ez esne a legjobban nekem is a helyedben.

Ennél a csajnál csak jobb van, még így láttatlanban is, ne fájjon a szíved érte, keress egy rendes lányt és örüljj, hogy nem egy ilyené lettél. Én ezt tenném.

20/F

2010. dec. 24. 23:39
 10/14 anonim ***** válasza:
32%

Most miért vagytok felháborodva.

Nem tudtátok, hogy a nagyobb és erősebb kutya gyakorolja a szerelmet? :-))))

2010. dec. 25. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!