Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány, akit szerettem, lefeküdt egy 25 évessel. Ez engem megrázott. (? )
hagyd ott..-.-' nem érdemel meg..
majd csak találsz jobbat.. :S
Igen megrázó. Gondolom nagyon fáj is... Ez azt is bizonyítja, hogy nem szeretett téged, ha már azt sem akarta hogy te vedd el a szüzességét. Jah és ezek után úgysem bíznál már meg benne.
Hagyd ott...
Ha mégis úgy döntesz, hogy vele maradsz ilyen eset után, magad is leminősíted mások szemében és csak 1 papucs leszel.
Dobd ki, próbáld meg elfelejteni (persze gondoltam, hogy nem könnyű nem is azt mondtam..) de próbáld meg elfelejteni, ha igazán szeretted 2-3 hét biztos kell. Még szerencse, hogy most szünet van.
Aztán ha feldolgoztad, mehetsz újra partyzni :)
ámen az előzőeknek
nagy ribi lehet =)
amugy nem kell lelkizni nagyokat ezen ha nem megy akkor is meséld be magadnak h k*r*a és ugy könnyebb lessz =)
A második válaszoló szívemből szólt.
Az erőszakot én nem javaslom, de kétségtelenül ez esne a legjobban nekem is a helyedben.
Ennél a csajnál csak jobb van, még így láttatlanban is, ne fájjon a szíved érte, keress egy rendes lányt és örüljj, hogy nem egy ilyené lettél. Én ezt tenném.
20/F
Most miért vagytok felháborodva.
Nem tudtátok, hogy a nagyobb és erősebb kutya gyakorolja a szerelmet? :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!