Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lány, akit szerettem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány, akit szerettem, lefeküdt egy 25 évessel. Ez engem megrázott. (? )

Figyelt kérdés
19 vagyok, a lány, akit szerettem 15 éves, és kb. pár hónapja megismerkedett egy 25 évessel. mi jól elvoltunk, elvileg szeretett, most meg kiderült, hogy a napokban lefeküdt a 25 évessel. nekem ez undorító... 10 évvel idősebb nála... lehet ilyenkor tenni valamit? ezt megemészteni nem könnyű.
2010. dec. 23. 09:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%

Miért is undorító? Te sem a korosztályoddal kezdtél. 19 évessel lehet, 25-tel már nem? Lehet, hogy ez a 25 éves pasi többet tudott neki nyújtani, mint te?

Valóban nem könnyű megemészteni, de meg kell. Tovább kell lépni, és elfogadni, hogy néha csalódsz.

2010. dec. 25. 00:23
 12/14 anonim ***** válasza:
49%

nem tettél véletlen olyan utalásokat h nem akarsz szűzel lefeküdni, vagy h azt várod h tapasztalt legyen...

mondjuk sztem semmi baj nincs azzal hogy ha 10 év van köztük..jobb ha a pasi a tapasztalt (ez persze magán vélemény)max azzal lehet bajod hogy megcsalt, már ha jártatok egyáltalán...ha hivatalosan nem jártál vele, akkor meg mit akarsz?

20/L

2010. dec. 25. 00:30
 13/14 modian ***** válasza:
100%

Akkor ne azt mondja, hogy szereti, hanem azt, hogy "bocs, de nekem a 25 éves kell".

Így már érted??

00:03-asnak:

25 évesen egy 15 évessel meg aztán lehet is mit gyakorolni, mi? Értem mit akarsz mondani, de egyáltalán nem biztos, hogy egy 25 éves túltesz egy 19 évesen egy 15 éves szemszögéből. Sőt!

2010. dec. 25. 00:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Én megdönteném a helyedbe, de utánna ugydobnámki.

Ezzelnagyon odatehetsz neki, meg ha ismerném a srácot ő is elbeszélgethetne az öklömmel.

2010. dec. 25. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!