20 éves lány vagyok és még szűz. Volt egy fiu akit nagyon szerettem de képtelen vagyok a szexre mert rosszul vagyik a gondolattól hogy az belémmenjen, hogy fájni fog. Miért van ez?
Nem kell rögtön fejest ugrani az ágyba,meg a szexuális életbe. Fokozatosan kell kitapasztalni, és akkor más lesz a véleményed. Ez az egyik.
A másik pedig az, h beültették a bogarat a füledbe, mert mindenki arról beszél, h fájni fog. De ezt verd ki a fejedből. Nem fáj mindenkinek, nem mindenkinek ugyanúgy fáj, és fontos az is, h milyen lelkiállapotban vagy az első alkalomkor.
Amit meg tehetsz: próbálod felfedezni a saját tested, ismerkedj magaddal ott is. Gyakorlás. :)
(24/L)
Valami rossz nevelési probléma lehetett kiskorodban, anyud ronthatta el a dolgokat, vagy tv-ben láttál valami tudat alatt kellemetlen dolgot. Azt gondolom, ha megtalálod az igazit, és még öregedsz, meg fog oldódni a probléma magától is, kb 30 éves korodra biztosan.
Nekem is ez volt, de én nem nyugodtam, és kórházban, altatással elvetettem a szüzességem. Utána ment a dolog már, de nem igazán élveztem. Most már tudom, hogy az ember nem 18 éves korában lesz érett, hanem vannak később érők, nekem is várnom kellett volna kb 28 éves koromig a szexszel, kár volt siettetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!