Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól, hogy egy nő/lány sok férfival lefeküdt az azt jelenti, hogy nincs tartása?
Fiú vagyok, 20 éves. Ezt a kérdést nem provokálásból írtam ki. Csak szerintem, ha egy nő/lány sok férfival volt annak nincsen tartása. Ez alatt nem a komoly kapcsolatokat értem, csak sokaknak van szexpartnere. Nyilván ez se volna baj egy KORon felül. Az a bajom, hogy ismerkedésnél ez előszokott kerülni. Manapság a 18 éves lányok is voltak már jópár pasival, szexpartnerrel. Én ilyenkor mindig elundorodtam. Volt barátnőm is 18 éves és mikor mondta hogy 10 pasival lefeküdt az sziven ütött. Értem én, hogy szeretik a szexet meg minden, de hol a tartás? Nem hibáztatom ezeket a lányokat, nőket, az is valószínű hogy én vagyok a régimódi. A véleményetekre volnék kíváncsi.
Szinte mindig előfordul, hogyha egy szép, jócsajnál próbálkoztam az mindig egy szép nagy számot mondott előző szexpartnereket illetően. Mondhatjátok, hogy ne ilyenekkel ismerkedjek, de aki közösségbe jár csinos lány az valószínű hogy ilyen (tisztelet a kivétételnek). És tudom, hogy semmi közöm hogy ki hány pasival volt előttem, de van hogy akaratlanul szóba jön, mikor én kerülném a témát.
Szóval mit gondoltok? Én vagyok túl régimódi vagy a mai lányoknak rossz az értékrendje?
"Ezer oka lehet annak, hogy egy ember gyakran váltogatja a partnereit."
Sorold azt az ezer meggyőző okot, hallgatom!
#11, meg a kérdező.
Negró világít a szátokban. Jaj nekem.
Na, figyeljetek. A szex szex. Egy farok, két farok, sok farok. Nem csak, hogy semmi közötök hozzá, de még olyan álszentek is vagyok, hogy neki álltok észérvek nélkül papolni. Qurvára le vagytok maradva. Az ilyeneket visszazsuppolnám a hatvanas évekbe. Ott a helyetek. Ennek az egész, kicseszett társadalomnak ott a helye. Jaj, bszki, miért van ilyen sok ostoba, betokosodott ember? Miért vagyok olyan mazochista, hogy válaszolok a fsz kérdéseitekre? ...Jaj.
Nem vagy régimódi, teljesen korrekt, h nem foglalkozol az utca mocskával.
Ha másoknak jó, h a fél város lábtörlőjével bújnak ágyba, hát legyen, valszeg az anyjuk is így nyomta, ezért olyan természetes számukra.
A lényeg, h ne adj más szavára, keress egy kevésbé könnyűvérű lányt aztán legyetek boldogok.
Egyrészt 16 évesen alig 100 éve már szűltek a lányok, mert férjhez adták őket. A világ több mint felén ez a mai napig szokás. Sőt.
A nemiséget régen is korán kezdték, csak más társadalmi szabály szerint. Jellemzően férjhez adták, ahol a friss férj gyakorlatilag megerőszakolta. (mert ez történt, ugye a nőnek gyakorlatilag tilos volt élvezni a szexet)
Ha a natúr valóság érdekel: gyerekeket erőszakoltak érdekházasságokban. A szerelemi házasságok luxusa csak a 20. század jólésti társadalmának az eredménye előtte mindig is gazdasági, és politikai célja volt a házasság intézményének. (ne éljünk lányregényekben)
És mint már leírtam: Lehet ordenáré módon is csinálni, és szépen is. Részegen a wc.ben, vagy egy igazán vonzó partnerrel szeretkezni.
Engem ez a minőségbeli különbség érdekelne, ha már mindenáron mások nemi életét akarom megítélni. Az, hogy 50, vagy 5 nekem édes mindegy, ha tudja miért csinálja, és pláne a hogyanja.
Nem mondtam, hogy olyan okai vannak, amik az itteni tokos agyú kanokat meggyőzi, csak annyit mondtam, hogy vannak okai.
Valakinek egyszerűen ilyen a beállítottsága, valaki egy bizonyos életszakaszában vágyik csak erre, valaki a törődést koldulja így, mert lelki sérült, valakinek az önbizalmát adja az, ha minél több, és minél jobb pasikkal fekszik le, valaki a csalódottságát fojtja bele a gyakori partnerváltogatós, lelketlen szexbe...stb.
Leszögezem, hogy nem állítom, hogy ezek mindegyikével egyet is értek, és azt sem, hogy mindenkinek el kell ezt fogadni, és empatikusnak kell lenni.
Ha valakinek nem tetszik a másik életstílusa, akkor tovább kell nézelődni, és nem kell foglalkozni vele. Nem pedig megbélyegezni és mocskolni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!