Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mennyire nagy érvágás?
Egy fiú/férfi külsőt tekintve három pofont kaphat a sorstól,fontossági sorrendben:
1.csúnya arc
2.vékony testalkat
3.kis testmagasság
Nos,ami esetemben biztos,hogy a leglényegtelenebb tulajdonsággal jól állok,magas vagyok(190cm).Alapból sincs nagy súlya ennek,van aki kifejezetten nem szereti a magas fiúkat,de az alkatom még hátránnyá is teheti.
Sajna vékony,sovány alkatom van genetikailag,hiába tudok nagyobb súlyokkal dolgozni,mint a tőlem izmosabb emberek,egyszerűen elértem a testem határait,amit edzéssel és táplálkozással el lehet,innen csak a szteroidok lendítenének tovább,amihez még nem akarok nyúlni(testmagasság-110/-115kg ez a határ,kákabélű vagyok).Az arcomról nem tudok nyilatkozni,van akinek tetszik van akinek nem,ez tényleg ízlés kérdése.
Viszont az alkat nem igazán.Azért ott nem ilyen ingadozó a lányok ízlése,nagyon nagy részük alapvetően elvárja a dagadó izmokat,a legtöbb a 190cm/90kg-os fiúkat is vékonynak nevezi,pedig elég nagy darabok...na most akkor én pálcika vagyok a szemükben.
Tudod minél jobban szajkózod és belevésed az elmédbe ezt,annál rosszabb lesz.
Gondolom a dumáddal minden rendben...
Szövegértelmezési gondok vannak??Konditerembe járok és nem végzem szabálytalanul a gyakorlatokat,az étkezésem rendben van,nem tanácsot kértem.
3as:
igen,a fiatalabb lányok,csaj nekem már a 18-22 éves korosztályból kellene válogatni,ott pedig már csökken az arány.
Egyszer randiztam egy sráccal, aki 196cm volt, és 59 (!!! nem viccelek) kg-ról hízott fel, amikor nekiállt sportolni, és bár nem volt 110 kiló izom, de elég jó teste volt és folyamatosan fejlődött mindezt kb fél év alatt érte el. Szóval ha tényleg nagyon akarod, akkor egy jó testet össze lehet hozni.
Amúgy az önbizalomhiány sokkal ordítóbb hátrány, mint az, hogy nem vagy 90 kiló....
Nyilván az a tulajdonságod, ami eleve megvan és jó kerül az utolsó helyre, hiszen te így akarod látni.
Ha nem vagy vészesen cingár, márpedig kétlem, főként, ha testépítesz is, én ebből nem csinálnék problémát. Kevés férfiarcra mondanám, hogy csúnya, és se kövér, se alacsony nem vagy, szóval abszolút melletted áll minden. Legyen több önbizalmad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!