Nincs más megoldás? Mit tegyek?
Nagyon kérlek segítsetek!
14 éves vagyok,lány.Tudom,hogy általában ilyenkor van a legtöbb probléma a tinédzserekkel,ebben a korban,és valószínűleg,miután leírom,hogy mi a baj,azt fogjátok gondolni,hogy "egy újabb gyerekes problémával küzdő tini-.-".De ez más.Segítségre van szükségem.
Szóval.Van egy barátnőm,harmadik óta legjobb barátok voltunk,most együtt mentünk gimibe,ez az első évünk.Tudom,hogy azt hiszitek minden tini ezt mondja,de nekünk nem olyan volt a barátságunk mint a többi "bff"-es cuccok...Soha nem veszekedtünk,még egyszer sem,mindenkinél jobban szeretem.Nagyon sokan mondták hogy nem leszünk örökké barátok,lesz egy harmadik aki szétválaszt minket,ilyesmik.Én kétségbe estem és minden áron meg akartam tartani a barátságunkat,túlságosan ragaszkodtam,hülyeségeket csináltam közel egy éven át.És most elvesztettem ezek miatt a barátnőmet,azt mondja már nem tud úgy viszonyulni hozzám mint azelőtt.Azt hittem ki fogom bírni,menni fog,megleszek nélküle,de nekem szó szerint mindent ő jelentett,nála jobban senkit sem szeretek,bármit megtennék érte.És úgy érzem már semmi értelme így tovább élnem.Jobban mondva nem az,hogy nincs értelme,mert persze hogy van,sok minden történhet még,új barátok,szerelem,család stb,stb...de..egyszerűen nem bírom elviselni az elvesztését.És most öngyilkosságra készülök.Már volt korábban hogy vettem be gyógyszereket,nagy mennyiségben,de nem hatott.Tudom,hogy hülyeség most itt írnom,de segítségre lenne szükségem.Nem tudom mit tegyek,teljesen reménytelennek látok mindent,könyörgöm valaki segítsen
1. válaszoló helyesen írta !
Iskolapszihológus nincs a gimidbe?
Szerintem beszéld meg a bnőddel hogy mennyit jelentesz neki, meg hogy mit akarsz csinálni.
Biztos hogy visszakapod így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!