Akik felvágják az ereiket, azoknak hogy nem lesz semmi bajuk, mármint tetanusz vagy ilyesmik?
Szerintem ez egy elég ostoba kérdés. Először is miért akarja valaki felvágni az ereit? A másik, a tetanuszon kívül még rengeteg fertőzést lehet kapni.
Szerintem, aki fel akarja vágni az ereit, az öngyilkos akar lenni. Az ilyen ember ne foglalkozzon a lehetséges fertőzésekkel. Aki nem akar öngyilkos lenni és felvágja az ereit, az egy idióta, és számíthat némi pszichiátriai kezelésre. Na őket nem értem. A tetanuszt egyébként nem a rozsdától kapod, hanem a Clostridium tetani nevű anaerob baktériumtól. De a Google a barátod és utána tudsz nézni, ha majd a saját darabolásodon kívül más is érdekel.
Én nem vagdosom magam, csak nem tudtam hogy nem lesz semmi bajuk azoknak, akik igen.
Utolsó, nem értek egyet, aki vagdossa magát, nem feltétlenül akar öngyilkos lenni, csak fizikai fájdalommal akarja enyhíteni a lelkit, attól még nem muszáj halált akarnia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!