Gitáros, versíró, emo (gyakran vágom magam) sráccal akar ismerkedni lány? F/14
2.elmehetsz a... Mért lennék pózer?mert ne neten ismerkedek??A neten legalább nem cseszegetnek h buzyemos,tudod milyen érzés?! Itt legalább vki megért lehet!
Tehát csak értelmes válaszokat kérek,bántásból van elég!
Ha ennyire nagy itt a pofád,akkor mért nem mersz beszólni azoknak,akik élőbe is bántottak? én is lelkinyomorék vagyok,régen vagdostam is magam,de helyreállt az agyam,mivel ugyanis amikor anyám ezt megtudta,annyira sírt,hogy azt elképzelni sem tudtam.és képzeldd,abbahagytam,de az érzések nem változtak.te is ezt akarod,idióta kölke?hogy anyádat lásd sírni?mert én szerintem annál nincs rosszabb dolog a világon.
2es voltam
Akik az eddigi válaszokat írták azok nemhiszem hogy tudják , hogy milyen amikor valakit mindennap lelkileg bánatank az iskolában . Engem egész hetedikbe bántottak ami végül odáig fajult hogy nem mertem suliba menni . Most már másik suliba járok , de itt meg azért bántanak mert nem tudok focizni ):
16/f
Hahahaaa.. Ezeken a válaszokon mindig elnevetem magam :')
Feltesznek egy kérdésst, akkor te köteleségednek érzed elmondani a véleményed? Inkább fogd be, amíg nem alakul egy normális. Ismételem: NORMÁLIS válaszod csak ilyen retardált utálatos kijelentés...*szemforgatás*
Arra senki nem gondolt, hogy azért írta hogy ismerkedne, mert ott ahol él nem talál olyan embert aki nem csúfolná, bántaná?
Semmi érteleme annak amit írtatok. Gondolkozatok mielőtt írtok barmok(márbocsi). Egy kis értelem szoruljon belétek könyörgöm
14/l voltam. (Ire-emo)hahaha-.-'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!