Szerintetek normális, hogy egy 20 éves lány nem akar jogosítványt?
Figyelt kérdés
Pedig a szülei fizetnék, szinte könyörögnek neki, hogy csinálja meg, de egyszerűen nem akarja, fél a balesetektől..2011. okt. 3. 22:36
1/30 anonim válasza:
Nem. Ma már egy B kategóriás jogosítvány alap. Rengeteg munkahelyen elvárják stb.
2/30 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Nem érzek még elég felelősséget magamban, és persze hova siessek ezzel?(mondjuk nekem nem fizetnék, de nem ez az indok amiért nem szeretném)
3/30 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Jobb is, ha nem lesz neki, ha ennyire fél. Valószínűleg rosszul is reagálna veszélyhelyzetben, vagy sokat bizonytalankodna egy kereszteződésban, ezzel meg csak balesetet okozna.
4/30 anonim válasza:
Meglehet, hogy fél.
Én 19 vagyok, nekünk nem telik, de anyukámnak már 2 balesete is volt úgy, hogy nem ő volt a hibás - a harmadiknál én is ott voltam...
Köszönöm szépen, én ebből nem kérek - de még ha tehetnénk, se kérnék.
5/30 anonim válasza:
Én is félek. Van ugyan jogsim, de nem merek vezetni. Normális-nem normális, ez van.
6/30 anonim válasza:
Nem kötelező mindenkinek a jogsi! valaki egyszerűen nem való a volán mögé...
nem kell rábeszélni...
7/30 anonim válasza:
Nornmális. Én 23 vagyok, és nincs jogsim. És nem érzem, hogy hátrány lenne. Na jó, néha kell kocsi, de arra ott van a taxi, még olcsóbb is, mint fenntartani egy kocsit.
Nálam mondjuk nem a félelem miatt van így, hanem egyszerűen anyagilag nem éri meg.
8/30 anonim válasza:
Lehet hogy előbb otthon kéne hogy kipróbálja a vezetést hogy vmelyik családtaggal kimenne gyakorolni. És akkor kiderül hogy lenne -e kedve hozzá vagy sem.
9/30 anonim válasza:
Nekem sem kell, nekem is kifizetnék, apám még autót is venne nekem azt mondta, de nekem bőven elég a tömegközlekedés/taxi, francnak sem kell egy autó, amit fent kell tartani, szervizbe kell vinni, tankolni kell meg kitudja. 20n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!