Miért nem akar levelezni velem ez a lány?
Figyelt kérdés
Én is lány vagyok és felmentem a sharedtalk-ra dumálni,és tök normális lánynak tűnt, érdekes célokkal,és írtam neki, hogy levelezhetnénk néha.De kitért egy kérdéssel,és mondtam neki,hogy csak azért kérdezem,mert mindjárt megyek.Annyit írt,hogy oh értem.Na mondom szia...
Nem vagyok leszbi!! Csak nem nagyon vannak lány barátaim!! :( Meg amúgy is meg akartam tanulni az országának a nyelvét.Olyan furcsa volt ez így, szerintetek ciki lányokkal barátkozni a neten??? :/
2011. jún. 9. 20:30
1/4 anonim válasza:
Nem ciki. Ez egy hülye liba volt.
2/4 anonim válasza:
Miért lenne ciki? Csak barátkozni akarsz meg tanulni
3/4 anonim válasza:
én csomó csajszival twitteren ismerkedtem meg,egyik sem hiszi azt h mást akarok xD
4/4 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem tudom velem miért nem akart dumálni?
2011. jún. 9. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!