Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek hihetetlen dühöt a lányok iránt, hogyan csillapítsam?
Figyelt kérdés
Utálom őket rettenetesen,mert rondának születtem és észre sem vesznek,undorodnak tőlem.Soha nem is volt kapcsolatom,nem tetszettem még egyiknek sem,az utcán is inkább másfelé néznek,amikor elmegyek mellettük,sehol nem jönnek a közelembe.Akkor uralkodik bennem a legnagyobb düh,amikor vigyorogva jönnek egy másik fiúval vagy fb-n látom,hogy ajnározzák őket milyen szépek és ekkor biztos hízik a májuk és engem,mint rondaságot csak kinevetnek és szánalmasnak tartanak.Olyankor az utcán is legszívesebben mindet agyonverném.2014. máj. 27. 18:19
61/61 anonim válasza:
Keress egy csúnya lányt és menj el pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!