Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzek hihetetlen dühöt a lányok iránt, hogyan
csillapítsam?
Állj fel a géptől, sétálj az ágyadhoz, húzd le az ágymenűt, köss rá hurkokat, erősítsd oda valami szilárd tárgyhoz, tekerd körbe vele a nyakad, állj fel egy székre. És ugorj le.
2014. máj. 27. 18:22
Keress egy jó pszichológust.
verd ki............... a fejedből őket :D
és még egy a világ a rossz típusú ember.
ha nem lennél ellenszenves, meg adnál magadra máshogy tekintenének rád.
Nem kell őket hibáztatni mindenért, ugyan annyi részed van a dologba, ha nem több, mint nekik.
hát figyelj.. gondolj arra, hogy amíg utálod őket, biztos nem lesz közöd hozzájuk
amúgy ez az "utcán direkt másfelé néznek" dolog... ha valaki izomból bámul, akkor én is a másik irányba nézek.. viszont ha nem, akkor meg észre se veszem..
jegyezd meg: senki nem törődik veled annyit, mint te magad! vagyis amíg te parázol dolgokon, hogy vajon mit szól valaki ezért meg azért, addig mások észre sem veszik..
2014. máj. 27. 18:23
Akkor engem is utálj, mert én egy jóképű fiú vagyok, akihez részben emiatt is nagyon sok szép lány vonzódik. Hízik a májam, amikor megnéznek az utcán és örülök a fejemnek amikor egy csinos lánnyal sétálok (akivel éppen randin vagyunk, vagy már dugom is őt).
2014. máj. 27. 18:27
Én is dühöt érzek irántuk, de nem azért mert csúnya lennék, vagy nem kellenék nekik, hanem a viselkedésük miatt. Primitív lények, nagyon egyszerűek és kiismerhetőek, és aki a dolgok mögé tud látni, nem csoda hogy megundorodik tőlük vagy elmegy a kedve az ismerkedéstől.
Szóval legyél inkább búza! :D
2014. máj. 27. 18:30
Ha ilyen 170cm-es törpe vagy, akkor ne is számíts sok pozitív visszajelzésre tőlük, mindnek átlagos 176cm vagy ettől magasabb férfi kell. Továbbá ha rossz arckarakterisztikád van, akkor sincs könnyű dolgod bár jobbak a kilátások mint törpeként. A harmadik megoldás a pénz, ha az van akkor boldogság is. Én megkaptam számos kosarat az életben tőlük, mára már nem veszem fel. Volt olyan amelyik a kis 12cm-es vékony farkam miatt röhögött ki és ezt a barátnőivel is megosztotta. Nehéz volt akkor, de továbbléptem, mára nem foglalkozok velük, csak a saját karrieremet épít elég sikeresen. 27/f.
2014. máj. 27. 18:32
primitív lények.. ja... a te fajtád nőstényei, ugyanolyanok mint te..:D csak mondom..
2014. máj. 27. 18:33
Kapcsolódó kérdések: