Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itt magányos, magukat rendesnek, normálisnak mondó fiúk számára miért olyan hihetetlen, hogy létezik ilyen a lányok között is?
Nem létezik,az összeset likvidáltam.
11/Terminátor
Én nem hazudok,és nem lehet így beáltalánosítani hogy ki milyen.
Ez nem korhoz,nemhez kötött dolog,így alakult,nem tudom honnan szedted hogy hihetetlen.
Mert őőőő jó kérdés.. de szögezzük le, hogy az a kategória akiről te beszélsz 1.: nem normális 2.: max 16 éves -> nem normális :).
Várjunk.. asszem ez mégis csak válasz a kérdésre.
Amúgy ez a jelenség nem a gyik sajátja, általában ez neten így működik annyi korrekcióval, hogy a női netező létezését kérdőjelezik meg kb a facebookon kívül minden webhelyen vagy nethez köthető alkalmazásban :D.
[huh mennyire unatkozhatok ha gyikre vetemedtem.. sürgősen vadászni kell vmi érdekes sorozatot, vki tipp ?:D]
Mi köze bárminek is a gyikhez vagy a pofára ejtéshez? Ennyire nehéz elviselned a fájó igazságot? Megértem :)
Nézz önmagadba és ne siránkozz, akkor majd előbbre jutsz az életben talán. (nanemihanemezkéne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!